Acum am citit cap coada nu, nu ti-as recomanda sa ti-l repari la un service neautorizat avand-ul si in rate, exista posibilitatea sa ti-l strici de tot la unul ce repara printre tarabe ( caz patit de maicamea si l-a bagat in gunoi tot telefonul ) asa ca mai bine te duci de unde l-ai luat le explici ce ai patit platesti costurile si in caz ca nu ti-l repara bine vina pica pe ei
Sigur ca este posibil sa renunti la abonament, dar trebuie sa platesti acum telefonul integral si toate ratele pana la terminarea contractului.
Telefonul e al tau si faci ce vrei cu el.La multe nici nu mai merita sa schimbi ceva, direct la gunoi.Dar abonamentul e altceva si va trebui sa-l platesti doi ani.In caz ca vrei sa renunti tot trebuie sa platesti lunile ramase pana se implinesc cei doi ani.Jaf la drumu' mare daca nu esti la digi.
Din pacate o astfel de intamplare nu acopera garantia, poate cu ceva noroc daca stii cum sa ii aburesti dar e greu, revenind la reparatie intr-un service autorizat nu stiu ce sa iti spun, am avut unul dus la reparat pe display si mi-a crapat dupa o saptamana, concluzia IA-TI TELEFON NOU si data viitoare ai grija mai mare
Cred ca scrie si in contract in ce moduri de defectiuni ale telefonului poti beneficia de reparatie gratuita cat timp se afla in garantie citeste acolo, acum asa a fost la mine mi s-a zis clar display-uri sparte ciobituri provocate prin cazaturi nu intra in garantie, doar de ordin tehnic din procesor sau alte chestii baterie s-a.m.d