| TheDarkDragon a întrebat:

Buna, aveti o ideee cum pot sa rezolv error-ile de memorie RAM gen "Windows ran out of memory"? Eu am 8gb de ram, dar pana acum nu aveam nicio problema de genul. De exemplu ma puteam juca Microsoft Flight simulator 2020 ore intregi fara nicio problema. Dar de la o perioada tot imi apar error-ile astea. Am adaugat si memorie vituala, am scanat pc-ul sa fiu sigur ca nu e vreun virus, am descarcat un program de optimizare a ram-ului, am facut si niste schimbari in niste fisiere din %appdata% ce am vazut pe Youtube, dar tot am problema asta din cand in cand, si in jocuri, dar cate-o data si cand doar stau pe Youtube sau ceva de genul. Ar trebui sa re-instalez windows-ul sau ceva?

8 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Deschide Task Manager, vezi cine mananca RAM, vezi ce poti dezinstala, in caz contrar, fie este un malware, fie Windows s-a buguit.
Reinstaleaza Windows daca ai intentia si, daca tot nu merge, incearca cu alt sistem de operare, un linux poate ar rezolva problema.

| PainTech a răspuns:

Cel mai probabil ai instalat o aplicație sau un program care are probleme.

Folosește task manager pentru a detecta programul care consuma aiurea și oprește-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un program are memory leak. Adica da poti sa ai virusi si probabil ai, sau ceva buguit

| TheDarkDragon explică (pentru anonim_4396):

Windows defender-ul nu a gasit nimic, ai idee de vreun antivirus free care sa faca ceva treaba?

| StefanFlorea a răspuns:

Iti foloseste prea multa memorie ram pc, cat ai ram usage in task manager?

| TheDarkDragon explică (pentru StefanFlorea):

Pai depinde ce fac pe el, daca nu e nimic deschis si sunt pe desktop can intre 20-30%. Dar am pc-ul de 9 luni, si doar de o luna face fite, pana acum nu avea nimic.

| StefanFlorea a răspuns (pentru TheDarkDragon):

Ba nu stiu ce sa zic, poate ar merge sa i dai wipe la hard, apoi sa ti mearga