| RyAngel a întrebat:

Azi vreau sa imi iau un telefon vodafone 543 si nu stiu ce sa fac ca tata mi-a spus sa caut unul nokia dar eu vreau neaparat cu touchscreen si bluethooth si bugetul meu e cam la 200 de lei + punctele, fara reinoire abonament.
Nu reinoiesc abonamentul deoarece il am pana in septembrie si vreau sa schimb telefonul deoarece la al meu se blocheaza imagine, tastele functioneaza, dar nu poti vedea ce faci in acel moment...adica am sunt de vreo trei ori alte persoane cu care nu am avut nici o treaba.
Si vreau sa imi spuneti si mie ce parere aveti ca acesta care se blocheaza e un vodafone 533 si nu prea stiu... e mai bun 543? Va rog pareri de la oameni care il au de ceva timp nu de o luna doua sau de la oameni care stiu ca cineva apropiat foloseste de mai mult timp si are sau nu probleme. Multumesc frumos si mai voi gandi bine daca il iau sau nu si inca ceva:la mine bateria trebuie sa tina cel putin 36 de ore deci nu ma deranjaza asa ceva...restul va rog sa imi spuneti in principal daca aveti probleme dupa cateva luni de folosire. multumesc

12 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Pai singura varianta te duci in punctele de vanzare Vodafone si nenea/tanti de acolo iti va da un tel care sa te incluzi in bugetul tau plus punctele de loialitate

| regele1 a răspuns:

Hmm, nu stiu ce sa zic.Mai bine nu cumpara telefoane marca Vodafone, pentru ca Vodafone nu se ocupa in primul rand cu asa ceva, ci este o retea de telefonie mobila.

Eu personal nu am incredere in telefoanele alea pentru ca dupa parerea mea sunt facute ca sa cumperi abonamente de la ei.
Exemplulove struck nu are telefon si ii trebuie, cumpara unul ieftin de la Vodafone, dar el merge doar in aceasta retea.
sau
y vrea telefon si nu stie in ce retea sa intre, dar vede ca la Vodafone sunt telefoane ieftine asa ca intra in aceasta retea.
sau
z vrea neaparat un telefon cu touchscreen dar sunt foarte scumpe, cel mai ieftin e la Vodafone, z il ia dar il poate folosi doar in aceasta retea.
sau
p intra in reteaua Vodafone si vede acolo telefoane ieftine marca Vodafone. p e foarte fericit pentru ca in aceasta retea a dat putini bani si poate sa primeasca sau sa dea telefoane, nu vrea mai mult de atat. Le spune si rudelor care isi iau si ele telefon.
--------------------------
In concluzie, mai bine ia un telefone de la o firma mai buna, chiar daca nu e touchscreen.Sau mai strange bani si ia un telefon bun touchscreen.Decat sa iei un telefon care sa nu iti placa sau care sa se strice repede...

| Crisyy a răspuns:

Hey.
Ai putea sa te duci intr-un magazin Vodafone si iti prezinta tipa/tipul de acolo mai multe variante in care sa te incadrezi cu banii si punctele!happy

| Houstain a răspuns:

Telefoanele Vodafone cu touchscreen au, de regulă, ecranul foarte mic. Te sfătuiesc să alegi, dacă chiar vrei un telefon cu touch, unul cu ecranul mai mare de 3 inci.Eu am primit de Crăciun un Samsung S5230 şi sunt mulţumit de el. Aşa cum a mai zis cineva mai sus, mai bine te duci direct la dealeri Vodafone şi vezi acolo ce oferte au pentru a se încadra în preţul tău.

| TeoDoraAa a răspuns:

Nokia e cam greu la pretul asta, depinde cate puncte ai.
Cu puncte si cu 200 lei ai putea sa-ti iei un Samsung corby daca tii neaparat sa iei unul cu touchscreen, deoarece bateria tine destul de mult.

| Ciprianch28 a răspuns:

Tu vrei sa iti iei touchscreen? iti dau un sfat don't! sunt praf telefoanele astea cele cu sina si cele cu clapa.la un telefon simplu simplu ma refer fara clapa fara sina si touch nu apar atatea probleme ca la cele enumerate mai sus. daca vrei sa iti iei un telefon ia-ti unul serios si rezistent un e50 de ex sau un 6300 gold sau clasic dar sa fie Nokia, alte modele sucks...

| RyAngel explică:

Va rog sa raspundeti daca il aveti mie imi place si vreau sa stiu daca il aveti si cum se comporta nu daca credeti ca nu e bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti lua asa ceva. il am de cateva luni. se opreste singur din cand in cand sau de multe ori cand termin un apel, camera este execrabila, nu poti scrie normal un sms deoarece are un touchscreen care raspunde aiurea uneori sau raspunde cu mare intarziere. l-am dus in service si pentru alte probleme in plus fata de ce am mai scris. de 2 ori in service : o data resoftat cica si a 2-a oara (ridicat chiar azi pe 27) "nu s-a manifestat defectul reclamat". Imi vine sa dau cu el de pamant sincer, este cel mai praf telefon pe care l-am avut vreodata si sansele de a scapa de el sunt 0. numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate eu zic ca e bun ca si bugetu meu r cam mik

| david_4070 a răspuns:

Nu stiu de ce iti place aceste telefon e urat are o camera de 1. 3 mega pixeli si nu stiu nu are multe functi

| simosimona23 a răspuns:

Eu nu am si nici nu am avut aasa ceva.momentan am un LG KP502. e foarte bun.il am de vreo cateva luni. 4-5 km asa. ti-l recomand pe acesta.eu am dat in jur de 5 milioane pe el(are: card.cablu.casti.e cu touchscreen are bluetooth). meritta pretul pe care il are.big grin...bateria tine si mult... spun asta pentru ca eu ma joc non stop pe el, vorbesc, ascult muzica. j in 5 zile mi se descarca.

| simosimona23 a răspuns:

De telefonul pe care l-ai scris uh.nujt ce sa zic.ma indoiesc ca e asa de bun...