| AlexandraBurlacu1999 a întrebat:

Bună băieți si fete, bună TPU!

Urgent!
Foarte mare nevoie de ajutor, acum scriu de pe telefon deoarece  windows 10 i-am dat sa fie resetat ,  cand mi-am deschis pc-ul mare șoc pentru mine nu merge tastatura si nici mouse-ul.

Informatii. Am incercat urmatoarele :
1 Sa vad daca este o probleme la mouse sau tastatură  nu este
2 Sa vad daca este o problema la usb nu este
3 Windows 10 are licenta
4 Nici o componenta nu are problema la pc

Nu stiu care sa fie, va rog din tot sufletul am mare nevoie de pc in acest moment

Fundă!

5 răspunsuri:
| generator3 a răspuns:

Poti sa incerci asta :
1. sa faci un boot stick (cauta pe Youtube si vezi cum)
3. baga stick ul in pc
2. cand deschizi pc ul apasa repede f12 ca sa intrii in bios(si daca nu merge f12 cauta pe internet alte butoane), selecteaza stick ul drept boot drive
3. cand o sa instalezi windows 10 o sa trebuiasca sa stergi tot dupa drive dupa gata

am dat raspunsul asta repede pentru ca incerc sa te ajut dar nu am timp sa scriu detaliat, si nu stiu daca incercai sa iti pastrezi si fisierele, daca vrei mai mult ajutor lasa mi mesaj aici si iti raspund maine

| AlexandraBurlacu1999 explică (pentru generator3):

As dori sa pastrez fișierele am multe de la facultate si nu as vrea sa se sterga.

Nu înțeleg cum să te instalezi Windows dacă nu am un control la tastatură si nici la Mouse

| AlexandraBurlacu1999 explică (pentru generator3):

KB4074588 acest upgrade de la windows 10 este problema

| smash252 a răspuns:

Probabil este desprins un contact din interiorul PC-ului, daca nu citeste perifericele. Perifericele le-ai conectat la un alt laptop sau PC, nu?