anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca la orice laptop am web-cam,pe yahoo pe sa dau web, nu am probleme dar cand vreau sa imi fac poza cu camera web(fara yahoo)este un icon unde scrie Video Web Camera. Apas pe el si nu se deschide.Pana acum faceam poze, video dar acum dau sa il deschid si nu pot! Virusi nu am pentru ca am scanat si nu mi-a gasit nimic. funda

Răspuns Câştigător
| SlowwGaming a răspuns:

Poate fii din cauza driverelor expirate. Incearca sa cauti un driver specific sau un update pentru camera ta video!

| delia5609 a răspuns (pentru SlowwGaming):

N-am inteles nimic! ce e un driver? imi poti explica?

| SlowwGaming a răspuns (pentru delia5609):

Un driver este un software care permite computerului să comunice cu hardware sau cu dispozitive. Fără drivere, hardware-ul pe care îl conectați la computer, de exemplu, o placă video sau un Webcam, nu va funcționa corect.

În majoritatea cazurilor, driverele sunt livrate împreună cu Windows sau pot fi găsite căutând actualizări la Windows Update din Panoul de control. Dacă Windows nu dispune de driverul necesar, acesta poate fi găsit pe discul livrat împreună cu hardware-ul sau cu dispozitivul pe care doriți să-l utilizați sau pe site-ul Web al producătorului.

2 răspunsuri: