| FitMonkey a întrebat:

calculatorul meu are 5 ani placa video 128mb geeforce 5200... 512RAM merge foarte rau imi incarca paginile foarte greu si nu e netul de vina. pot schimba windowsul cat vreau tot asa merge(xp sp2) are rost sa investesc bani in ea? sau imi cumpar altu?

4 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Nu ai ce sa investesti, nu poti pastra nimic din componentele alea, cel mult dvd-rw si hard disk daca e sata.
E si greu de vandut la componentele alea.
Daca nu te joci poti sa mai pui RAM si sa mai tragi de el, daca vrie sa te si joci schimba-l cu totul.
Bafta

| Cosmin1I a răspuns:

Cumpara alt pc.

| Danişor a răspuns:

Nu recomand sa mai investesti in ce ai acolo. Deoarece cheltui multi bani iar diferentele de performanta sunt mici. E ca si cum ai baga bani intr-o Dacie batrana, nu merita.
Mai bine vinzi ce ai acum si incepi sa strangi banuti, pana pe la 1300-1400 lei.
Si dupa, cumperi ceva, gen: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/716806/ care... sterge pe jos cu toate upgrade-urile posibile pe care le poti face la ce ai acum. Faci cum vrei Bafta :D
Funda?

| sspyddy a răspuns:

Eu zic sa il vinzi pe piese sau cu totu mai pui tu ceva peste si iti iei ceva mai performant gasesti oferte pe net, asa o sa te ajunga mult ca sa il faci cat de cat o sa bagi cam multi bani parerea mea