| YooAna2796 a întrebat:

Calculatorul meu se misca greu ...am windows 7... ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| filiblox a răspuns:

Probabil ai configuratii prea proaste pentru windows 7. Ca sa ti se miste bine iti trebuiesc minim 2 gb ram si un procesor de vreo 2.5 mghz sau mai mare.
Instaleaza windows Xp sp 1, 2, 3 sunt mult mai bune decat windows 7.
Windows 7 consuma foarte multe resurse in jur de 500, are tot felul de aplicatiii inutile si effecte care impresioneaza dar strica din calitatea pc-ului.

13 răspunsuri:
| bistriteanul a răspuns:

Normal ca ti se misca greu fiindca nu ai procesorul si memoria RAM destul de buna! Iti recomand sa instalezi Windows XP, merge mult mai bine, la calculatorul care-l ai!

| Homye18 a răspuns:

Buna esti sigura ca Pc-ul tau are toate resursele necesare sa ruleze Windows 7? Poate Pc-ul tau nu are destule resurse pentru Windows 7. Incearca sa dai si o scanare cu un antivirus poate ai "agatat" vreun virus ceva. Daca tot se misca greu in continuare incearca un alt sistem de operare de preferat Windows XP.

| ZEU93 a răspuns:

Instaleaza-ti programul de curatire a pc-ului, advanced system care, e usor de folosit si imbunatateste performantele calculatorului.Il gasesti daca dai pe googlw download advanced system care

| ill_9239 a răspuns:

Sa schimbi calculatorul si pastrezi windows-ul sau pui un alt sistem de operare.

| Freshh a răspuns:

Pentru Windows 7 trebuie sa ai minim 2GB ram si recomandat ar fi 4GB.Probabil nu ai cerinte corespunzatoare pentru Windows 7.

| rebelmonk a răspuns:

In primul rand ce configuratie ai? de cat e procesorul? cati rami ai?

| rebelmonk a răspuns:

Kaspersky Anti-Virus 2011 (iti va transforma pc-ul intr-un melc)

| NoNaMe_7575 a răspuns:

Reinsltaleaza windowsuwinking

| Alexandra_7209 a răspuns:

Incearca sa mai faci putin spatiu ( sterge ce nu-ti mai trebuie ), sau daca nu poti instala windows xp. e mai bun, dupa parerea mea

| PhAeThoN a răspuns:

Buna
Poate ai virusi sau trebuie sa il formatezi.

| flavyusR a răspuns:

Poi poate iy prea puternic windowsul pentru calculatorul tau.Reinstaleaza windows-ul.Eu ti-as reomanda Windows XP Professional SP2.S-au daca n i-ati un anti-virus bun si deviruseaza-ti pc-ul.Eu ti-as recomanda Kaspersky Anti-Virus 2011.Astept funda

| deutSa a răspuns:

Dai format!

| Andrada_2569 a răspuns:

Instaleaza din nou widowsul happy. si il resoftezi in caz daca nu vrei... sa tii se stearga toate informatiile din pc happy punele pe un stick sau alt ceva:d. Fundaa? :d