Își instalează actualizările care a apucat să le descarce. Nu înțeleg de ce te deranjează. Presupun că ai Vista sau 7, numai aici am întâlnit acel mesaj și, foarte important, e să nu-l oprești forțat când face asta. Riști să corupi fișiere vitale ale sistemului de operare și să rămâi fără el.
Asa imi aparea si mie dar cateodata il lasam sa inchida singur kateodata tineam apasat p butonul care il deschid si se inkidea
nu stiu daca e bine sau rau mi s-a intamplat doar de cateva ori...
Este de la windows. isi instaleaza niste update-uri. Daca vrei sa nu mai faca asta Start>Control Panel>Automatic Updates si bifeaza Turn Off automatic updates.
Probabil ai activat Automatic updates. Mergi la Start-Control Panel-Security Center si la Automatic updates dai "Turn off Automatic updates" (probabil e selectat on).
Se instaleaza automat update-urile de Windows. Daca vrei sa nu mai faca update, selecteaza off la Automatic Updates (Start/Control Panel/Security center/Automatic Updates).
Daca sunt intr-adevar update-uri de windows, lasa-l sa termine.
Dupa aceea nu va mai aparea.
Este de la windows. isi instaleaza niste update-uri. Daca vrei sa nu mai faca asta Start>Control Panel>Automatic Updates si bifeaza Turn Off automatic updates.
Fa ce spune el. o data eu le-am lasat pe toate si mi s-a belit windowsu de tot