| AndreeaDiana0412 a întrebat:

Care credeti ca este cel mai TARE telefon? Dar tableta? Si cat ar costa, separat? Vreau parerile voastre, nu ce scrie pe net!winking Si scuze daca categoria este gresita happy

Răspuns Câştigător
| valentino52 a răspuns:

Iphone 4S! Iti spune cineva care detine asa ceva happy si ca tableta The New iPad clar.mie imi pare rau ca de craciun mi-am luat o tableta Samsung galaxy tab 10.1 si nici nu prea am folosit-o deja are lag...pe cand Apple ramane Apple! Raspunde impecabil la comenzi indiferent cate aplicatii ai deschise.Am facut comparatie intre telefonul meu si un Samsung galaxy S2 care teoretic e mai performant ca 4s si se misca mult mai prost!

15 răspunsuri:
| EmiiLoveYou a răspuns:

Buna.
Mie sincer imi place iPhone (toate versiunile). Unii spun ca nu este buna insa chiar este foarte bun! Cunosc persoane care il au si sunt foarte multumite.Mi-asi dori si eu unul dar nu vor parinti deoarece este scump.
Tabletele imi plac cele de la Samsung. Nu am tableta deci nu pot spune care tableta anume Samsung si nici nu m-am interesat. Pot spune ca imi plac cele de la Samsung, culoare alb.

| Windswept a răspuns:

In opinia mea, cel mai tare telefon este HTC sensationz.Are o rezolutie atat de buna, incat parca te uiti la un calculator, iar paginile de web se incarca ca si cum ai fi pe unul.Muzica se reda excelent, aplicatiile sunt super, majoritatea free.Are foarte multe setari, care sunt si de asemenea foarte usoare.Iar ca tableta, cele de la Apple.Desi si celelalte tablete sunt bune... iPad-ul e ca un mini-laptop, iar de exemplu Archos-ul este bun pentru oamenii ce nu isi doresc aplicatii complexe, sau jocuri online.Este bun pentru cei care isi verifica e-mail-ul, se uita pe site-uri de stiri, etc.

| OSC a răspuns:

IPhone 4! Iti spune cineva care detine asa cevahappy

| valentino52 a răspuns (pentru valentino52):

Si ca pret tableta m-a costa 25 milioane WIFI + 3G, iPhone 4S white 64 GB 3700(la liber eu mi l-am luat mult mai ieftin la abonament) si iPhone 4S black 16 GB la mana a 2a dar nou noutz impecabil decodat cu gevey sim 1700 RON.l-am vandut totusi cu 1450 cand l-am luat pe cel alb...deci daca cauti la anunturi gasesti un iphone si pe la 400 de euro impecabil si te tine lejer 2 ani daca nu il spargi o sa se miste la fel ca in prima zi!

| ThEsAvAnT a răspuns (pentru valentino52):

Draga inteligentule cu iphone 4s e unu dintre cele mai proasta telefoane sa iti explic si de ce :
1-sistemu de operare e ios si e proat deoarece toate aplicatiile sunt foarte scumpe
2-e micut si gros are un dizain oribil
3-se misca prost
4-sunt scumpe si dai bani de geaba pe el.
eu unul recomand android are aproape toate aplicatiile gratis cele cu bani sunt cele pro si sunt telefoanele mult mai aratoase stii ce iphone e de rahat.

| valentino52 a răspuns (pentru ThEsAvAnT):

In primul rand postul e vechi de cateva luni deci fii mai atent. In al doilea rand se zice design si e o chestie subiectiva mie imi place foarte mult design-ul, marimea lui, calitatea superioara a materialelor, sticla pe fata si pe spate, nu plasticul ala infect de la Samsung. ce ai zis tu e cel mai stupid lucru se misca atat de bine incat nu ai ce sa ii reprosezi. ca sa stii si tu iOS este cel mai stabil sistem de operare, merg IMPECABIL. Ia-ti un iphone nou si dupa comenteaza si aplicatiile nu sunt deloc scumpe ce mi-e AppStore ce mi-e Google Play nu la ambele cumperi aplicatiile? Dar ce stau sa iti explic tie daca tu te crezi mai destept cu android-ul tau plin de bug-uri. Eu recunosc ca S2 si S3, chiar si Note sunt mai performante de cat Iphone 4s, poate chiar si ca Iphone 5. Dar fiecare isi ia ce telefon vrea eu l-am luat pentru ca imi place design-ul, marimea lui si faptul ca are un sistem de operare intuitiv, simplu, curat si foarte stabil, absolut totul se misca foarte bine si raspunde la comenzi instant indiferent cate aplicatii am deschise.

| ThEsAvAnT a răspuns (pentru valentino52):

Am avut iphone 4s si se misca prost numi povesti mie ce citesti tu de pe net si dai copy paste asa ca hai pa

| valentino52 a răspuns (pentru ThEsAvAnT):

Bai copilule ce citesc eu pe net si dau copy paste? Ei un frustrat prost tin sa iti spun ca momentan sunt la al 3lea iphone 4s si nu am avut nici o problema cu el. Problema ta daca iti cumperi fake-uri la mana a 2a cred si eu ca se misca prost.

| valentino52 a răspuns (pentru OSC):

Iphone 4S! Iti spune cineva care detine asa ceva happy si ca tableta The New iPad clar.mie imi pare rau ca de craciun mi-am luat o tableta Samsung galaxy tab 10.1 si nici nu prea am folosit-o deja are lag...pe cand Apple ramane Apple! Raspunde impecabil la comenzi indiferent cate aplicatii ai deschise.Am facut comparatie intre telefonul meu si un Samsung galaxy S2 care teoretic e mai performant ca 4s si se misca mult mai prost!

| MrSonnyist a răspuns:

Acuma depinde de bugethappyEu imi iau Samsung Galaxy S plus.E cam 1200 lei.
Da dupa cate stiu tabletele sunt cele mai ok.Da sub 2000 nu gasesti.Deci un galaxy S ar fi ok pentru filme, internet, jocuri.

| DoarSile a răspuns:

Iti zic din propria incercate cel mai bun telefon este galaxy s3 si incurnd nu stiu exact o sa apara si galaxy s4 si la tablete nu prea ma pricep ceva de la ipad... Apple... thinking

| DoarSile a răspuns (pentru DoarSile):

Incercare pardon...

| AlexTM97 a răspuns:

Telefon: Samsung Galaxy S III şi tablet: iPad 3

| Lovius a răspuns:

Normal cel mai bun este:
http://www.google.ro/......tp?/imgres

Iar tableta:
http://www.google.ro/......tp?/imgres

Telefonul ar costa in jur de 2000 euro...dar nu stiu sigur pentru ca Samsung galaxy S2 costa 1000 de euro:))
iar tableta...depinde de unde o cumperi. tableta costa in jur de 500 lei bani noi.dar nu mai stiu sigur

| Eushicamatat a răspuns:

Eu cred ca cel mai bun este Samsung galaxy s3 big grin si costa in jur de 2300 lei fara abonament. Iphone 5 este in jur de 2800 varianta de 16 gb cea de 64 gb poate ajunge la 4000 lei. E alegerea ta. happy Sper ca ti-am fost de ajutor. Pa Pa happy

| cboss a răspuns:

Toti cei ce ti-au raspuns se insala
Cel mai tare telefon este Vertu.
Cauta si te vei lamuri ca la propriu este cel mai tare