Daca ai pc vechi recomand sa pui un linux mint sau xubuntu. Sunt mult mai sigure pentru zilele noastre si se misca bine pe pc-uri mai batrane.
Salut.
Windows 2000, sp4 nu exista, sunt doar update-uri si modificari!
Insa toate sunt de domeniul trecutului, opteaza pentru windows 7 sau 8!
Mi s-ar parea firesc cand cineva intreaba de 2000 sau Me sa-mi dau seama ca mai are un calculator prea vechi/slab pentru 7/8, chiar si XP-ul sa se taraie.
Esti sigur? Sunt destui utilizatori cu pc-uri recente care inca mai folosesc windows xp sp2 sau chiar 2000!
Http://www.tpu.ro/......alarea-am/
Acum pot fi sigur?
Ti-am zis ca sunt destui, si subliniez asta.
Nu vreau sa-ti explic si a treia oara.
Ti-am zis ca sunt destui cu pc-uri recente care folosesc windows xp.
Tu imi spui ca ti se pare firesc ca cei cu pc-uri vechi sau care mai au un pc vechi sa intrebe de xp.
Bun, nu o mai lungi atat pe un subiect irelevant, ciao!
Măi adormitule, e firesc ca cine întreabă de Windows 2000 sau Me să aibă un calculator vechi. Eu n-am zis de XP, ba chiar am precizat că până și el ar merge prea greu.
XP-ul e totuși ceva mai utilizat încă, deci nu se compară. Mai e suportat de multe aplicații/jocuri, are măcar și variantă pe 64 biți. Învață să ieși dintr-o discuție cu argumente, nu fugi cu formulări gen „ciao".
Nu-i nimic, eu am fost de fapt cel care a trebuit să-ți explice a treia oară, nu tu.
Stimabilule,daca tu te bagi ca musca in posterior, crezi ca e ok sa pierd timpu cu tine?
Tu chiar nu ai cu cine vorbi la ora asta sau mai bine zis cu cine te certa?
Ce zic eu ce intelegi tu.
Nu vreau sa complic lucrurile prea mult, chiar nu am chef sa intru in paint sa-ti desenez.
Eu iti zic sa nu o mai lungesti atat pe un subiect irelevant, tu vi cu explicatii care nu ti le-a cerut nimeni...
Mai e nevoie sa mai zic ceva? Nu cred.
Iti mai zic odata "ciao" si o zi buna!
Măi, ți-am explicat de ce generalizezi greșit. Tu pleci de la premisa că din seria filmelor și automobile, adică că XP. Dar e greșită. Vezi prea bine că se aduce vorba de 2000 și Me, ba chiar ți-am arătat dovada pentru subiectul întrebării, iar tu continui cu raționamentul tău ca să faci circ. Baftă, ce să zic! Vezi că ți-am lăsat și un privat. Am impresia că te știu de undeva.
Mineaalin2025 întreabă: