Incepand cu Microsoft Word 2007, optiunile pentru formatarea dupa caz a fontului se gasesc langa pictograma care ii permite sa schimbi culorea acestuia ( http://img863.imageshack.us/i/word2007.png/ ).
Pentru versiunile anterioare va trebui sa parcurgi: Edit (Editare) -> Edit font by case (Editare dupa caz);)
Nu stiu daca exista combinatie de taste. Pentru a transforma un text din litere mici in litere de tipar trebuie sa selectezi tot textul, apoi intri in Format/Font si de la Effects bifezi All caps si dai OK. Numai bine!
Incearca doar sa lasi caps lock deschis vrei sa scrii mare mai mult...sau daca vrei la vreo fraza... tine apasat shift in timp ce scrii.
Buna! Daca am inteles bine te referi la combinatia asta: SHIFT + litera pe care o vrei.SAU.apesi o data CTRL si apoi scrii ceea ce vrei mare de tipar si daca vrei inapoi in caractere mici apesi tot CTRL. sper ca te-am ajutat :*
Poi dai acolo unde scrie ''arial'' si selectezi modul de scris si ca sa le faci mari dai pe ''Caps Lock''. fundita?
Foloseste combinatia de taste Shift+F3. Selectezi textul si folosesti combinatia, iti va afisa cu litere mici, mari si cu litera mare la fiecare inceput de rand
Daca vrei ca textul care e deja scris sa il faci scris cu diaclitice selectezi textul care l-ai scris si apoi apesi combinatia de taste SHIFT+F3, asta merge sigur in M. Word.
nu mai asculta de cersetorii astia de funde care mint pentru orice funda!
football2002 întreabă: