| TheMadKing a întrebat:

Bună, care este o alegere mai buna rtx 3060 sau 4050?

16 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nici una. Subscriptie la GeForce Now!

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Zalenko):

Hai ca daca tot hahahaha, te rog detaliaza. Ce o face proasta?

| ochiul a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Am folosit-o si eu e cam varza simpcer are lag daca nu ai net bun nu prea merge bine ca e remote.

Hai ca le amesteci. Daca platesti abonament, nu iti mai limiteaza nici o durata si nici nu ai timpi de asteptare la login. Input lag-ul e neglijabil, mai ales ca daca sa zicem joc ceva local (War Thunder, de exemplu), am ping la server de 30-40 ms minim, iar daca joc pe GeForce Now, serverul are ping la game server de 10-15 ms. Si da, joc multiplayer real time si nu pot spune ca mi-o iau peste bot mai mult ca daca as fi jucat local, ba dimpotriva.

Daca ai citi cu un pic de atentie, e 6 ore PE SESIUNE, gigel! Tu nu te ridici de la calculator decat dupa 15 ore? Te joci cateva ore, inchizi GeForce Now. Deschizi din nou, te mai joci, ai limita MAXIMA de 6 ore. E atit de simplu, dar greu cu analfabetismul asta functional...

Daca e stabil si are ping decent, nu cred ca nu merge.

Nu are treaba cu downloadul, ci cu LATENTA. Poti avea net de 20/10 mai rapid decat 1 Gbps/1 Gbps ca latenta. Si mai exista si posibilitatea ca sa ai latenta mare datorita infrastructurii locale/setarilor tale din Windows.

Pai daca ai ping asa de mic e ok. Si cu siguranta merge fara probleme GeForce Now, nu stiu de unde pana unde sesizezi tu input lag care chiar sa fie deranjant.

| Sekim a răspuns:

Depinde. Vorbind despre performante, sunt destul de apropiate in multe jocuri, dar RTX 3060 castiga in multe jocuri aducand o medie de 5-10 FPS in plus. In schimb, diferentele apar la tehnologie. NVidia sustinea ca seria 4000 o sa aduca imbunatatiri mari la performante cand vine vorba de RayTracing si nu numai. Alegerea ramane a ta in final bazat pe pret - performanta.