| Mega30 a întrebat:

Buna. Care este primul site roman care ofera generarea imaginilor cu AI?
Am gasit asta https://zoomy. tech/ dar nu stiu sigur daca chiar este primul

1 răspuns:
| Simpatic a răspuns:

Ce s-au inmultit mustele acestea dupa ce a aparut chatGPT
In curand si la alimentara vei fi asistat de AI
Ne-am dat in rahat cu totii cu aceasta inteligenta artificiala care nu este decat un papagal care invata tot ce-i da netul sa invete...de aici concluzionam ca numai exista privacy si ca trebuie sa fii atent cu ceea ce scrii pe net, acest papagal A.I. inregistreaza tot, stocheaza tot, astfel devine el inteligent
Ma intriga ca in curand teoriile lui John Locke nu vor mai fi aplicabile, lucru pe care prima data l-am vazut in filmul Matrix, omul viitorului nu va mai fi tabula rasa ci direct invatat, de ce? pentru ca va fi un android, neamaivand nevoie sa invete lucruri palpabile prin contact direct, el va invata prin softul descarcat direct in creier, daca acela mai este un creier viu si nu un organ hibrid jumatate biologic jumatate mecanic-electronic; precum sunt soarecii de biblioteca acum, care si-au trait viata numai din carti, asta este si AI-ul cat si omul viitorului, adica un looser dar cu cunostinte in orice domeniu! Un geniu fara trairi si fara o viata proprie! Misto, omenirea se indreapta spre lucruri marete!

Ca idee acest site e misto dar mai are de invatat mult, nu stiu care a fost primul sau care este ultimul astfel de site!
Pe mine ma intriga ca concepte care sunt la sertar din anii 70-80 acum prind culoare, ma intreb de ce?
AI-ul a fost testat ani si ani in jocurile video, ce se vrea oare acum de la omenire?