Chiar nu am stiut despre ce e vorba, dar am aflat de la Ineys.
Pai asa vazusem mai demult niste videoclipuri pe Youtube facute special cu astfel de incantatii in engleza: "eu sunt bogat" sau ceva de genul acesta.
Eu zic sa ne lasam toti de munca, si sa ne imbogatim ascultand sau scriind astfel de lucruri.
Nu doar ca nu exista astfel de lucruri. Dar orice incantatie de felul acesta este de la cel rau.
De cand o imbecilitate dintr-o platforma sustinatoare de cretinism docilo-infantil ajunge sa se incadreze in categoria "Tehnologie"?
Nu stiu ce a fost cu TPU toata vara asta
Oricum, faza aia e asa inutila ca si cartea lui Brian din Family Guy, aia cu "Wish it Want it Do it", care era mare parte goala
Oh, stai calm, de acum va fi si mai rau: s-au trzit pseudo-filosofii TPU-ului, iar in ultima luna tot mai multi apar.
Abureli.
Adica daca eu scriu pe o hartie de 3 ori dimineata, de 6 ori la pranz si de 9 ori seara ca vreau sa devin miliardar, o sa devin? Asa, fara sa fac nimic in plus? Din cate am inteles efectiv la asta se refera.
"If you want someone to text you write 3 times..." bla bla.
Serios?
Chiar functioneaza, personal a functionat, dorinta ta trebuie sa fie foarte puternica si toate lucrurile pe care le zici sa fie la prezent, nu trecut sau viitor.De 2 ori a mers si tot pe tiktok vazusem.
Dacă dorești, încearcă, până la urmă nu ai nimic de pierdut, poate doar timpul alocat practicării. Însă personal nu aș face-o, fiind o pierdere de timp și de nădejde. Gândește-te și ai să îți dai seama singură de răspuns. Văd că ai dubii în privința asta, altfel nu mai întrebai pe TPU și e firește să ai dubii în privința aceasta...