| Florinaa14 a întrebat:

Buna care ma puteti ajuta, urgent! cand dau la Mozila sub ala de sus unde scrii mi apar tot felul de chesti, daca descarc ceva imi mai apare cate una, m-am saturat nusc dc dar am descarcat babylon Search si mi-a aparut o dunga cu chestii de la Babylon, care stie cum pot scapa de ele? funda(si normal)

2 răspunsuri:
| Kattan a răspuns:

Se numesc toolbar-uri. Care iti incarca foarte mult browserul si banda de internet.
Sunt doua finalitati: 1. sa nu le mai vezi (click dreapta pe acolo unde sunt si ar trebui sa-ti apara o fereastra mica - acolo unde este cursorul - si debifezi ce nu vrei; sau mergi in meniu la View->Toolbars);
2. sa le dezinstalezi: mergi in Control Panel -> Add/Remove si cauta-le pe acolo si scoate-le.
Recomandarea mea este ca atunci cand instalezi ceva, daca iti da voie, mergi pe modul "Custom", mod ce iti permite sa alegi ce instalezi, si sa deselectezi ce vezi "Toolbar".

| ven a răspuns:

Fisier Editare Vizualizare Istoric Semne de Carte Unelte Ajutor/ click pe unelte, click pe optiuni..., click pe general, click pe gestionare suplimente, click pe extensii, click pe Babylon toolbar, click pe dezinstaleaza! Aleluia in sfirsit am scapat de dinsu