Chiar ieri m-am uitat pe gsmarena ca sa fac o comparatie intre iphone 11 si 12. iphone-ul nou este mai usor, dimensinea- mai mica, si bateria e mai slaba ca 11, In schimb are ecranul precum iphone 10, superior. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9848&idPhone2=10509. Americani sunt buni la marketing, fac bani din orice, doar denumirea e schimbata. ps: posesor de Android
La 12 e ceva mai bună camera și aspectu ecranului. eu am 11 și-s mulțumită, nu merită părerea mea să dai diferența. MAi bine iei 11 pro sau ceva. A și vezi că la 12 nu mai primești încărcător și căști
S-ar merita sa cumperi un Android Samsung care este la fel de bun ca si un iphone, doar ca este la jumatate din pretul iphoneului, nejustificat de mare.
Camerele, parca, si un procesor mai bun. Nimic care sa justifice preturile exorbitante. Ai destule alternative daca doresti.
Recomand un telefon. Nu cred ca merita sa dai o gramada de bani doar pentru ca e de fite. Nu printr-un telefon a carui moda va trece, iti va creste valoarea ta in societate. Cel putin, nu printre oamenii care merita.
Caută pe net tutoriale comparative și n-o mai arde aiurea. Parcă văd că n-ai bani nici să suni la 112.
Intra pe Apple Store din browser sau din aplicatie in cazul in care ai iPhone, selecteaza unul dintre cele 2 telefoane, dai mai jos si vei avea acolo optiunea de a compara acel model cu alt model de telefon.De acolo cred ca te descurci.