Buna, prima data invata romana! cum vine aia: " care sunt jocurile voastre preferate si care sunt acestea? '' sa nu crezi ca eu stau sa te corectez, dar iti spun ca sa nu mai gresesti. Trebuia sa zici: '' Care sunt jocurile voastre preferate ''
acum raspunsul:
am o groaza Sims; surf's up etc.
daca vrei vreun joc trimite-mi id de mess si ti-l descarc eu!
succes
Am jucat multe
WOW
Assassin`s Creed 2
Splinter Cell
Metin
Counter Strike
Down of War [Dark craussade]
Jocurile care le joc acum
Triburile [Online]
Cs [Online]
cam atat
Fifa (2006, 2008, celelalte mi se par a fi nereusite), Need For Speed Most Wanted, F.E.A.R, FarCry 2, Delta Force, Hitman Blood Money, Medal of honor airborne, Cal of Duty 4. Cam astea ar fi.
Care sunt jocurile mele preferate si care sunt alea. ma rog
Fifa 10
Pes 10
NBA 10
Prototype
Printre primele:Counter Strike, Warcraft 3(DOTA), World Of Warcraft, Starcraft 2, Aion, Lineage, Metin, 4story, Manager 2008/2009/2010, Call of Duty Modern Warfare 1 si 2, The godfather 1 si 2, Scarface, TOATA seria Grand Theft Auto(GTA), Sims 1, 2, 3, Singles 1 si 2, Nosferatu, Red Faction, James Bond 007 nightfire, call of duty 1, 2+patchurile, Medal Of Honor Alied Assault, Medal Of Honor Pacific Assault, Heroes Might of Magic 1-5, Tycoon Transporter(cel mai vechi joc din seria asta), Fifa de la 2002 pana la 2010, NBA de la 2006 la 2k10, Pro Evolution Soccer 2005-2010
Xxxxx xxxxxxxxx -Daca incepi o propozitie noua, primul cuvant din acea propozitie se scrie cu majuscula. Asta pentru a-ti da seama ca si eu pot critica felul tau de exprimare.