| kiduuu_4638 a întrebat:

happy Cat de curand v-oi primi un Sciphone i9 4g dual sim nou (pe gratis ) as dori sa stiu ce parere aveti despre el... daca a incercat cineva acest model, cum este si daca merge bine big grin

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| schajuman1344 a răspuns:

E un telefon per ansamblu bun, si stiu din proprie experienta. Eu am avut un singur defect dupa prea multa folosinta: butonul ala de pe margine care e impartit in jumatate, fiecare jumatate fiind un buton s-a bagat putin inauntru. E naspa ca e chinezarie (replica de Iphone), dar atata timp cat il primesti pe gratis, merge! Bafta!winking Funda?

3 răspunsuri:
| dezeubby a răspuns:

Faza e ca e replica si in general bateria se duce repede, display-ul la fel... nu ai aplicatii, se misca greu touchscreen-u. Daca il primesti pe gratis, vindel si ia-ti un iphone 2g sau 3g si te asigur ca o sa fi mult mai multumita.

| kiduuu_4638 explică:

Si mai am inca o intrebare big grin Care e diferenta dintre un Iphone 4 si un Iphone 4 S (original)...am primit azi Schiphonul si sincer nu ma prea incanta...Asa ca imi va cumpara unul original de accea vreau sa stiu caree diferenta big grin E mai bun 4 S? Si ce are in plus fata de 4?

| dezeubby a răspuns (pentru kiduuu_4638):

Eu am avut si iphone 4 acum am iphone 4s. pot sa iti zic ca diferenta nu este una mare, ca design sunt la tel, hardware cam diferite si anume : procesor dual core, placa video mai buna, camera 8mpx si filmeaza full hd 1080p avand si stabilizator de imagine, are siri, nu mai are probleme cu semnalu thinking cam atat