Nu, nu ar trebui sa se strice atat timp cat temperatura este una normala. Asigura-te ca este bine ventilat: nu il lasa in spatii inghesuite, pune-l intr-un spatiu cat mai racoros si ai grija la praf, curata-l putin inainte sa-l lasi aprins 2 zile. ATENTIE: Inainte de a efectua orice fel de operatie de mentenanta, cum ar fi curatarea prafului, asigura-te ca unitatea nu mai este alimentata. Scoate computer-ul din priza si opreste si sursa din comutatorul din spatele pc-ului tau. (Comutatorul este in pozitia oprit atunci cand partea cu "o" este apasata). Succces!
Da desigur ca poate sta deschis mai mult timp doar ca problema este daca se raceste bine (sa nu fie prafuit). iti recomand sa verifici temperaturile cu http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html ca sa vezi daca se supraincalzeste.
Nu ar avea de ce. Eu am un calculator cu camere de filmat. Sta deschis cam de 3 ani de zile, afara sa fie oprit. Poate doar cand e pana de curent. Dar mai trebuie sa-l verifici din cand in cand, poate cu TeamViewer. Vezi sa nu aiba praf si sa nu sa se incalzeasca. Poti sa-i lasi capacul deschis pentru asta.
Funda ?
Daca e conectat la internet, si esti politician de "profesie" atunci nu-l lasa deschis 2 zile, sigur se strica (teoretic din motive S.R.I, adica Stricaciune Rapida Indefinita)
Nu are nimic daca il tii deschis doua zile! Am avut un server vreo 2 ani de zile nu am umblat la el si a fost deschis fara sa il opresc o secunda! Doua zile nu se strica nimic la el!
golem2345543 întreabă: