Samsung Glaxy S2 Este mult mai performant decat Iphone 4s.adica eu asa sunt de parere
Samsung Galaxy S2
Android cel putin pentru mine este un sistem de operare mult mai bun.Si oricum Samsung se pricepe la smartphone-uri in ultimul timp.
Samsung Galaxy S2!
Iphone-ul este de c**c si daca cumva il scapi pe jos un pic atunci se strica instant si uneori se blocheaza, daca il ai de cel mult 5 ani!
Si eu am avut unu, dar e varza si foarte foarte varza la functionare si este adevarat ca arata mai bine, dar aparentele insala!
Funda?
Buna KindsGirl, eu sunt posesorul unui Samsung Galaxy S2 si ti-l recomand din toata inima. Merge perfect, si pe langa dotarile lui net superioare, este si foarte rezistent. L-am scapat cu un prieten de fata pe beton, a facut o minuscula zgarietura. A doua zii prietenul mi-a si-a scapat iphonul ( tot 4 s ) pe parchet ( nici macar beton ) si s-a spart ecranul. Concluzia? Iti recomand Sasmung, la Aplle platesti doar brendul. O seara placuta!
Eu zic ca daca esti un fan Apple alegerea e Iphone 4s, iar daca esti fan Samsung alegerea e Samsung Galaxy S2 :X.Eu am Iphone 4 :X si pot sa spun ca mie chiar imi place :X.Sincer eu as alege Iphone 4 s !`
Daca as fi in locul tau as alege Iphone 4s.
Daca e cum zic celelalte persoane orice telefon la un moment dat se strica.
Samsung Galaxy S2 l-as recomanda, pentru ca un iphone nu este mai performant decat galaxy S2, chiar daca are mai multe app. FUNDA?:d
Ma c*c pe el de iphone!, am avut si eu, dar l-am vandut! e printre cele mai proaste telefoane din lume! (poti cauta pe google) si nu iti recomand... eu zic ca sgs2 e mult mai bun sper ca te-am ajutat, funda?