Este un fel de yahoo si nu te costa nimic. Messengerul lui este chiar acolo unde este e-mail-ul.
Da, este un cont de email, dar in mare parte este contul celor de la Google/Youtube/PlayStore. Se poate folosi si pe youtube ca si cont normal. Nu costa nimica, stai linistit, eu sunt pe abonament si am primit doar un cod ca sa activez contul, si nu am primit nici macar 0.01 euro, deci poti sa introduci numarul acela ca sa iti activezi contul. Este totul gratuit!
Gmail este la fel ca yahoo.mail.Poate mai bun deoarece cu gmail poti trimite prin email fisiere mai mari.De exemplu un videoclip, o serie de poze etc.
Cu gmail poti intra in Google play de unde s eppot descarca diferite jocuri si programe direct pe telefonul android si nu numai.
Este total gratuit si cere numarul de telefon pentru ca atunci cand ai uitat parola, ti se va cere numarul de telefon. Putin mai tarziu vei primi pe telefon un cod cu care vei putea intra in cont.
Nu este contra cost.
Foarte curand pe orice site de mail se va cere pentru siguranta nr de telefon. Este bine pentru tine, asa iti poti recupera contul in caz ca iti este spart.
Gmail.com este la fel ca yahoo.com tot un mail numar de telefo pe care til cere poate fi folosit pentru a recupera parola in caz cai uitat-o sau ti-a fost spart cont si este un serviciu gratuit