Mincinosul Mincinoşilor ( Liar Liar ), Alvin şi veveriţele ( Alvin and the chipmunks ), Ziua Cârtiţei ( Groundhog Day ), Doamna Doubtfire, Crăciun cu scântei ( Deck the halls ), Dennis pericol public ( Dennis the menace ) şi Minori fără însoţitori ( ăstuia nu`i ştiu titlul în engleză ). Sănătate şi sărbători cu bine! Andreea, 12 ani :-)
+Tipu` de la cablu, O, Doamne! ( Oh, God! ) şi Dumnezeu pentru o zi. Toate cu Jim Carrey sunt demenţiale! :-)
Asterix la jocurile olimpice, un film de comedie curata, eu l-am vazut, si-l am in pc.
Pai cele mai tari filme comedie? iti zic cu adolescenti ca alea is faine:X
-American Pie (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7)
-The Girl Next Door
-Fired Up!
-I Love You, Beth Cooper
-Sexdrive...etc
Cele mai tari filme de comedie sunt : sex drive! american pie 6! virgina la 18 ani! astea sunt tari
Filme de comedia nu prea am vazut. NU prea ma omor dupa filme de comedie, mai mult dupa cele de actiune si tragedie. Cel mai mult imi plac urmatoarele filme : If Only ( te avertizez sigur o sa plangi la sfarsitul filmului ); Twilight(toate partile de pana acum ); Avatar; 2010; Remember Me( e nou si la asta o sa plangi ) Pai acum mi-a venit in minte un film de comedie dar sunt sigura ca l-ai vazut de nenumarate ori si mai ales de Craciun : Singur acasa
Recomand The Hungover Games (2014)
http://www.portalultautv.ro/the-hungover-games-2014/
Iti recomand calduros "Scent Of A Woman" cu Al Pacino, "Meet Joe Black" cu Anthony Hopkins, apoi mai vedem... Dupa ce imi spui parerea ta despre aceste doua mari filme! Enjoy!
RimePeHartie întreabă:
anonim_4396 întreabă: