| Bogdyrur a întrebat:

ce firma de laptopuri mi-ati recomanda dintre Asus, Acer, Lenovo si Toshiba? Punctele care ma intereseaza sunt rezistenta, durata de viata si materialele din care este alcatuit.

Eu am un Asus de 6 ani si mi-a placut cum s-a comportat plus ca este foarte solid ca si aspect si este fabricat din materiale de calitate, as inclina spre un nou Asus, dar vreau sa aud si alte pareri.
P.S. Nu imi trebuie plastic ieftin, chiar daca nu dau cu el de pamant sau chestii de genu.

Răspuns Câştigător
| Mădălllinna a răspuns:

winking Nu te contrazic happy de mai bine de 3 am Laptopul si nu am nicio problmwinking

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu as inclina spre un Lenovo, am detinut 3 si nu am avut niciodata probleme.

| 1DeadMemories a răspuns:

Mergi tot pe Asus sau daca te tine buzunarul cumpara un Vaio.

Am lucrat in domeniu si le am incercat pe toate, in plus stiu cam ce laptopuri se intorc in service. Poti fi si ghinionist, dar asta i alta problema. Vezi poate gasesti ceva cu extragarantie la oferta.Eu am schimbat 2 HP in perioada de garantie.

| c0ton a răspuns:

Acer si Asus is cele mai bune

| Mădălllinna a răspuns:

Buna happy
Sincer, eu am un Toshiba si nu mi-a facut deloc probleme. In general, per ansamblu Toshiba sunt destul de bune! Spun asta in comparatie cu restul!
Te indrum spre a-ti cumpara aceasta marca, dar in acelasi timp iti zic ca exista unul si mai bun: IBM, ce-i drept ceva mai scump!
Este alegerea ta. Daca vrei Toshiba du-te si ia-l... nu faci nici o greseala! Si apropo. nu prea ai sa vezi prin service laptopuri Toshibawinking

| 1DeadMemories a răspuns (pentru Mădălllinna):

Te contrazic, fix Toshiba vezi la service des.

| Mădălllinna a răspuns (pentru 1DeadMemories):

Fiecare cu parerea luiwinking

| 1DeadMemories a răspuns (pentru Mădălllinna):

Nu i parere, e realitate din service happy. Probabil ai fost tu norocoasa.

| Mădălllinna a răspuns (pentru 1DeadMemories):

winking Nu te contrazic happy de mai bine de 3 am Laptopul si nu am nicio problmwinking

| looredanaa93 a răspuns:

Vezi Aici http://dshop.cabanova.com/laptopuri-reducere.html
Sunt foarte bune, vei fi multumit

Sper sa iti placa

| Şaptepăcate a răspuns:

Hmm dupa mine ii asa
Acer, bune in raport calitate /pret
Lenovo - urate cu spume laughing
Asus - arata bine merg bine dar mai scumpe
Toshiba - nu stiu cum se comporta cele scumpe dar cele mai ieftine sunt jalnice, iti topeste masa happy
In schimb imi plac Toshiba cu android AC100

| Bogdyrur explică:

Pareri si pareri, totusi nu mi-ati raspuns la intrebare...cat de durabile sunt...materialul din care e facut? se incalzesc? nu se incalzesc? va rog veniti cu argumente