| AngiFmss a întrebat:

Buna :*
Ce parere aveti de nokia5228 spre deosebire de Nokia n97?
Care este mai bun?:*
Astept pareri.batting eyelashes
Fundda love struck

3 răspunsuri:
| ellaaaaaaa a răspuns:

Nokia N97 am avut acum ceva timp. sincer e foarte bun telefonul. mi-a cazut de multe ori si chiar am aruncat cu el si n-a patit nimiclaughing ma mir! singurul defect care l-am vazut la el e ca i-a cazut butonul lateral de blocare al ecranului din primele 2 saptamani.
N97 chiar daca a aparut mai devreme decat 5228. are wireless in schimb ce 5228 nu are nici macar 3G.
n97 are memorie interna foarte mare:32 gb..nici nu mai ai nevoie de card. 5228 din cate stiu la el iti da un card de 8 gb. dar memorie are putin. vreo 65-70 mb
n97 are camera mai buna. adica de 5mp, 5228 de 2 mp.
N97 are si GPS, harti. tastatura este mai accesibila.
eu as alege n97..este mult mai bun.
Funda te rog

| AngiFmss explică (pentru ellaaaaaaa):

Da :* la asta ma gandeam si eu, ca n97 are mai multe chestii la el spre deosebire de Nokia 5228 :d. Adica nu spun ca 5228 náre fi o alegere buna. eu al am din vara de prin iuniethinking si am dat cu el de toti peretii, de toate asfalturile, etc:d. si vad ca inca mai este bun. dar camera sa mai dus putin din claritate, si am o problema cu difuzorul ptc nu prea se mai aude asa de tare. am intles ca n97 se aude mai bine :d.
Am pus intrebarea aceasta pentru ca un bun prieten de familie, vrea sa facem schimb. ptc. prietenei lui ai place foarte mult telefonul meu. si mie al luilaughing si ne gandeam sa facem schimb:d
Deci din cate am inteles nu am nimic de pierdut :* nu?

| ellaaaaaaa a răspuns (pentru AngiFmss):

Chiar nu ai nimic de pierdut. e chiar foarte bine. happy
Funda te rog:*