Merita e la fel dar nu de tot, are acea optiune extra de a face captura de ecran fara sa mai folosesti paint.
Nu e pentru ca ai acel program dar pentru cei care isi schimba mesul se vede doar acea functie in plus ceea ce nu ramane 100% exact ca messengerul vechi. Asteptam sa-l modifice si la partea vizuala pentru ca e destul de urat asa cum e acum yahoo, il depaseste si msn hotmail.
Tocmai l-am instalat, de ce nu se vad pozele de la avatar? o.O
Tocmai l-am instalat, de ce nu se vad pozele de la avatar?
N-am idee. Eu îl am de când a apărut și nu mi-a făcut niciodată nici o problemă. Merge exact la fel ca cele de înainte.
Pentru ca problema la yahoo cea mai proasta de cand a fost creat mesul respectiv e intarzierea pozelor in ocazii spontane, o schimbi si stai vreo 40 de secunde sa apara alta sau trebuie sa inchizi mesul si redeschis pana se vede poza de la avatar.
Acum a mea se vede, dar a celorlalti nu. Ce sa fac?
Daca nu se vede la ceilalti amici din lista ta nu e problema messengerului tau ci a lor ca nu s-a actualizat poza de la avatarul tau vizibil la ei. O vor vedea dupa o vreme.
Sincer... nu ca merge greu crede-ma am messenger11.5 dar acum ma mut pe 9 e mai comvenabil ca ai liber ogramada ma conctactezi pe adresa 1_florea_i