Nu am deocamdata cu laser, dar sunt la a doua cu cerneala (prima e un HP ce dateaza din 2008, a doua e un Brother luat in 2014, ca sa am A3, si functia fata-verso).
Ambele foarte bune, ambele cu cerneala, la ambele am patit de mai multe ori sa se infunde, din cauza faptului ca printez rar.
Uneori au trecut chiar si 3 luni fara sa scot o foaie.
Recomand oricui printeaza RAR o imprimanta cu laser.
Daca printezi o data la 10 zile cateva foi (dar constant!), una cu cerneala e o alegere buna, si ai si culoare.
PS: orice ar fi, stai foarte departe de HP!
Au devenit MEGA nesimtiti cu conturile lor, procesul de instalare, etc!
Desigur ca e alb-negru. E ok dat fiind faptul ca e cu laser. Nu as recomanda cu jet de cerneala nici dusmanilor.
Salut. Depinde foarte mult pentru ce folosesti cu jet de cerneala. Eu am dcp-j105 de la Brother si niciodata nu mi s-a infundat. Printez zilnic si singurul dezavantaj este viteza mica de printare, dar pentru poze sau diferite hartii este top
Ceau, as dori da o folosesc ocazional cand am nevoie de o copie de acte (cam odata pe luna) si printare la fel odata pe luna
Viteza si costul ridicol. Ma costa mai putin sa printez in oras decat acasa daca imi iau jet... si am avut, nu vorbesc din auzite.
E super ok, dar daca folosesti mult pentru office recomand cu fata-verso automat
Mulțumesc, nu voi folosi asa des, o data pe luna niste printare documente si copii xerox