Pentru tine, in ideea de "subiectivitate" 3-ul te-ar ajuta cel mai mult. Sunt "ok" ca idee, dar depinde din ce punct de vedere le compari.
Atunci aceasta?
Sistem Desktop PC HP ProDesk 400 G5 Microtower, Intel Core i7-8700, 8GB DDR4, HDD 1TB, Intel UHD Graphics, Windows 10 Pro.
Renunt la placa video dedicata, am avut jocuri MMORPG pe o unitate care am dat 700 lei si mergeau foarte bine. Vreau doar sa nu mai astept prea mult pana se incarca un videoclip de 3, 4 min pe Youtube la rezolutia de 1080p.Filmele din pc le sterg dupa ce ma uit la ele si nu sunt mai multe de 4, 5.
Vreau si cu sistem de operare windows 10.Prefer sa nu-l mai descarc de pe diverse site-uri.
Si inca ceva.Prefer sa dau 600-800 lei pe un sistem de operare windows10 dar vreau sa stiu cat ma tine.
Ultimul e mai rasarit, insa daca doresti MMORPGuri la 1080p, nu ajunge.
La branduri precum Lenovo, cand cumperi un sistem preasamblat, platesti o groaza pentru brand, nu pentru performanta pieselor.
Iar cand iei de la altii cu nume ciudate, gen Myria, te vei zgaria pe ochi dupa primele 6 luni. (constatand ca ai dat o caruta de bani pe o pocnitoare de sursa si o placa de baza facuta dupa model sirian, eventual un HDD Intenso la 5400rpm, placa video foarte zgomotoasa si care se incinge, etc )
Sistemele trainice se fac pe componente.
Sigur, am o parere pur savanta ca sunt mai sus decat restul dar mai jos decat alelalte
PARERE DIN CE PUNCT DE VEDERE?!?!?!?
vrei sa joci Tetris, bubble saga, cs16, sau vrei sa iti citesti e-mail-ul, pentru ca, de exemplu, daca vrei sa joci wow, atunci NICI UN SISTEM NU ARE SSD, deci timpii de incarcare la orice loading screen or sa fie CRIMA SI PEDEAPSA, si mi se rupe in paishpe ca au placa video care face fata!
Ala cu placa video mai noua este cel mai bun pentru jocuri 3 este cel mai bun pentru gaming. celelate mai deloc
Sunt decente toate, dar dacă te întrebi care e cel mai bun eu zic ca ultimul