Este un telefon foarte bun, are camera foarte buna, are o memorie ram de 3 GB care e suficienta si memoria de stocare e de 32 de GB, e destula iar daca vrei sa o maresti suporta carduri MicroSD de pana la 256 de GB.El are o constructie premium din aluminiu si sticla(asa e la moda acum), ca performante sta foarte bine, merge bine fara lag iar in jocuri e mai mult decat multumitor.Si e un telefon accesibil avand in vedere ca e mai ieftin cu 250 de lei decat un Samsung A5 2017 competitorul lui direct dar P10 Lite e mai rapid.Mai bun ar fi un ar fi un Xiaomi A1 un telefon facut in colaborare cu Google, are mai 2 camere pe spate iar P10 Lite are doar una, iar din cate stiu cele de pe Xiaomi sunt mai bune ca cea de pe Huawei.Cel mai mare avantaj a lui A1 este ca are Android curat fara modificari iar asta il face sa mearga ca o racheta, bine dar costa cu 50 de lei mai mult dar nu cred ca e problema.Dar daca vrei neaparat sa iti ei Huawei P10 Lite e un telefon foarte bun si nu vei regreta.
Ce bine ca ai pus intrebarea asta si eu cautam raspunsuri de genul! Vreau sa iau acelasi telefon.
A avut un coleg P10lite pe care eventual l-a vandut, este un telefon impecabil care isi merita banii.Totusi iti recomand Xiaomi a1 din p.d.v. al specificatiilor este superior(+1 camera, dublu memorie, +1GB ram) iar din cate vad pe PCgarage este cu 90 lei mai ieftin ca p10 lite + ca primesti o pereche de casti.In final poti alege ce iti place.
https://www.pcgarage.ro/......-4g-black/
Îți sugerez eu alt telefon Lenovo k6 note camera buna 3 Gb RAM 32 GB stocare baterie mare mă ține o zi de utilizare intensa sper că te-am ajutat a și are display mare 5, 5 inch cred că așa se scrie
Andreeaaaaaaaaa întreabă: