Windows XP e bun pentru calculatorele cu procesor simplu, dar dacă ai un procesor Dual-Core sau Quad-Core recomand Windows 7.
Windows Vista consider că a fost doar o interfață lansată de Microsoft de a pregăti oameni pentru marea schimbare la Windows 7, să nu fie chiar dintr-o dată.
Windows 8 e nu e foarte diferit în opinia mea de Windows 7, doar e folositor pentru cei ce vor mereu să fie notificați de ce se întâmplă pe diferite site-uri de socializare.
E util de exemplu mă conectez la Facebook, Twitter, diferite conturi de e-mail și oricând primesc ceva sau se întâmpla ceva sunt notificat în timp ce joc sau mă uit la un film.
Astea sunt părerile mele!
Eu am un calculator Putin mai vechi. tu care crezi mi s-ar potrivi, unul pe care sa mearga jocurile descarcate, sa mearga repede[macar cat de cat] 7 nu as mai vrea pentru ca am mai scris si la intrebare, nu merg jocuri descarcate sau dupa CD-uri, DVD-uri. xp am probleme cu el si nu are de ex world, power point. as tinde spre wind 8, am vazut ca au scos wind 8.1 si mi se pare tare, ce zici / stiu ca nu prea e pentru calculatoare.
Încearcă și 8, dar cred că dacă aveai probleme cu jocurile și altele s-ar putea să le ai și cu 8!
Tu ce wind ai? cu este? iti merg jocurile?
Eu am Windows 7, îmi merge foarte bine!
FloFlorentina întreabă: