Ei bine daca ai net prin modem, ai viteza restrictionata.Ar putea totusi sa nu fie vina internetului, ai putea sa ai virusi scaneaza calculatorul, iar daca nici asta nu merge fa un speedtest.Bafta!
Poate fi si de la windows. Poate fi si un semn ca ar trebui sa-l schimbi.
De asemenea, uneori internetul merge greu la orele de varf sau in zilele cu vreme rea. Sunt multi factori. Insa daca aceasta problema persista, te sfatuiesc sa contactezi operatorii cablului tau. O zi faina.
Este din cauza virusilor chiar daca il schanezi odata pe saptamana iti trebuie un alt anti-virus mai bun sau iti restartezi PC asa am patit si eu s-au este din cauza alorar de la net
Depinde ce antivirus ai, eu iti recomand Avg internet security 2013, eu pe asta il folosesc fac un an si ceva de cand il am, am pc din 2012 si daca am instalat windowsul de 2 ori, a 2 oara l-am formatat sa fac doar 2 partitii ca aveam 3 si nu-mi placea.
Iti mai recomand un program e bun, iti curata erorile din pc, iti sterge unele fisiere e foarte bun CCleaner se numeste.
Am NOD32, dar sunt multumita de el, de exemplu pe Windows SP2 merge, daca bag Windows 7 nu merge, trebuie sa caut alt antivirus!
Eu am windows sp2! si e ok cu antivirusul NOD32
De ce nu iti instalezi Windows 7? e mult mai bun, o sa-ti mearga programele mai bine, ce sistem ai? procesor, placa video? daca ai un dual core nu stiu de ce mai tii windows xp. Windows Xp e bun pentru pc mai vechi, cele din 2004-2007, dar la un pc nou care e din 2011-2012-2013 nu are ce cauta Xp...
Si sincer Nod32 e bun la un pc vechi, la cele noi nu mai face fata, Avg e mult mai bun.
Am avut Windows 7 doar ca dupa cateva luni imi zicea ca "Windowsul nu e genuine sau ceva de genul, si nu aveam antivirus pentru ala pe cd, nod32 nu mergea si de asta!
Ce are Windows xp? la mine merge ok, nu face figuri, nu da erori, calculatorul e din 2010 si merge super bine cu windows xp!
Pe windows 7 nu imi merg toate programele, l-am avut si mai mult m-a enervat decat a facut treaba, nu prea s-a meritat sincera sa fiu...
SUnt multumita de windows xp sp 2! si de antivirus la fel!