| IceCreamDoll a întrebat:

Buna,
Ce telefoane cu touchscreen sunt mai bune Nokia, Samsung sau LG? M-ar interesa unul pana in 700 lei. Eventual si niste modele mai bune. Funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Adyspeed a răspuns:

Cine e cel mai tare pe piata? SAMSUNG! daca ai vazut bine Samsung a lansat ecranul amoled 3d si la lcduri tehnologia LED care se vede extraordinar fata de altele. samsungul a depasit de mult ecranut TFT ( lcd ), a evoluat la Amoled care are o gama de culori foarte buna si luminozitate. plus ca are incorporat si sistem de operare acum ( android ) daca iti da libertatea sa faci multe chestii. si plus aspectul e finisat cum trebuie. apoi vine Nokia care si el are ultimele telefoane lansate ceva super si LG pe ultimul loc pentru ca sunt cele mai proaste la touchscreen si foarte multi prieteni si de la service de telefoane se feresc de ele ca sunt proaste. internetul zice totul care nu stie sa faca comparatie intre ele sa vada adevarul

10 răspunsuri:
| AnyAda a răspuns:

Eu am LG T310

| AnyAda a răspuns:

Eu am LG T310 si sunt foarte multumita de el. Se incadreaza si in pretul pe care l-ai mentionat.

| Pawesome a răspuns:

Nokia e cel mai bun dar si cel mai scump apoi e Lg care nu sunt asa scumpe si samsungu care e fain si performant dar nu tine mult si cred ca e si scump.

| BOOBZen a răspuns:

LG,e bun, am un LG KP502 si nu ma plictisesc niciodata,fratele meu are Nokia,care cand intorci telefonul se intoarce si ecranul,amandoua sunt bune,dar LG parca e mai distractiv,Nokia e mai complicat,ti-as reomanda un LG,si un Nokia e bun, dar LG e mai ieftin la pret, si e misto

| salvatore_7352 a răspuns:

Intra pe www.telefonultau.eu, in afara faptului ca au cele mai bune preturi de pe piata, poti afla detalii tehnice de pe site si poti viziona si rewiew-urile

| Adyspeed a răspuns:

Uite aici si preturi la zi : http://www.quickmobile.ro/telefoane-samsung. poti sa comanzi online de aici. e cel mai bun site din RO online deocamdata si foarte seriosi. am facut comanda ( azi la 14 : 00 si am primit telefonul a doua zi la 7 dimeneata era la sediu la Fancourier

| Ana_4383 a răspuns:

Pentru ady speed eu am LG optimus one si are cel mai bun touch fata de Samsung si etc si sa stii ca si iphone este cel mai bun telefon din cauza touch-ului si este tot de la LG asa ca daca nu sti nu te mai baga.

| GeorgeX1999 a răspuns:

Pana in 700 de lei pai ar fi multe
1.nokia asa 302
2.samsung galaxy mini
3.samsung galaxy fit
4.samsung galaxy gio
5 Nokia c3
6.LG kp501
7.sony ericsson txt pro
8.samsung corby
9.nokia c3
10.samsung s5230

| bogboy101 a răspuns:

Nokia este bun Samsung este chinezarie ieftina(mai bine cumperi un zte grand x cu procesor Intel si este cat un Samsung oricum amandoua sunt chinezari dar samsungul este ptuin mai renimuit) are cea mai proasta camera iar LG nu sunt bune.Eu am Nokia asa 311 si unt f multumit.