Asa mi se intampla si mie
Mi se blocheaza mereu. (de ieri a inceput sa mi se blocheze)
Dap... e de la ei. si mie imi face la fel, dar cand iti face asa intra la el pana merge.
asa fac eu. SUCCES
Si mie mi se blocheaza dar mai incerc pana merge. Dar uneori imi sp ca barn buddy nu este disponibil ceva in genu. Si imi face de cateva zile incoace asa. Nu inteleg dc. Cred ca este de le ei.
Buna
Si eu ma joc si mereu imi apare: Sorry, Barn Buddy is currently unavailable. Please try again later. sau daca nu, mi se incarca jocul, dar pe jumatate, adica imi apare doar jumatate din imagine si cealalta jumatate unde sunt prietenii, partea de jos nu imi apare. Nici in dimineata asta nu am putut intra
Este din cauza ca este prea presionat si nu imi poate fi disponibil. Dar o sa apara la un moment dat ca daca nu ii dam cu ceva in cap, nu Succes!
Sper ca te'am ajutat
Buna!
Nu cred ca e de la pc-ul tau.
Si al meu tot asa face.
M-am saturat de el.
Sper sa-l repare odata.
Pa, pa!
Si mie mi se intampla la fel...nu are nimic pc tau, de la ei este ceva ineregula... o sa-si revina cu timpul, acest joc este in constructie de aia se blocheaza mereu.
Nu, nu este de la net, este o problema de la ei...
Acum ca vine Valentine`s Day, cred ca face schimbari si de aceea nu mai putem noi intra...
Eu abia am intrat aseara si cand dadeam sa imi culeg ferma, imi dadea intr-una eroare...
Trebuie sa asteptam pana termina ei cu schimbarile...
Multa Bafta La Joc, Sper Sa Faci Un Nivel Cat Mai Mare !
Si mie mi se blocheaza trebuie sa intri pe el dupa aia dai "back"si apoi "next", il lasi sa se incarce si iti da eroare iar dupa aia dai iar "Back"si "Next" si faci asa pana merge OK? fundita? te rog sunt incepator.
Da si eu intru pana ma satur!
pana la urma merge, da faza i ca de ex, imi hranesk 3 animale [sau le curatz in fine] si se blocheaza, intru iar. iar aceeasi chestiee. mersi de ajutoori :*
Si mie la fel prima data am crezut ca e de la net dar i-am auzit pe multi cu aceeasi problema ca si a mea... sper sa se rezolve aceasta problema repede:-ss
Si mie mi se blocheaza, adica imi da eroare la orice vreau sa fac si trebuie sa dau refresh, dar degeabaaa.