Localizarea telefonului cu GPS-ul se poate face numai daca parintii aveai deja platit si instalat acel serviciu de localizare.
Acum nu-i nimic de facut, ca nu mai ajuta nici o aplicatie, fiindca nu mai ai telefonul s ao poti instala pe el, ca sa-l poti gasi.
Se anunta diriginta clasei si eventual Politia, se face perchezitie si nu pleaca nici un copil din clasa, pana nu se gaseste telefonul.
Telefoanele vin cu aplicatia inclusa. Nu trebuie platit pentru asta. Trebuie doar activata. Insa "mananca" bateria.
GPS-ul si aplicatiile de urmarire sunt serevicii speciale, care se activeaza numai la cererea clientului si se platesc lunar.
Mamma mia!
Pai toti punem gps-ul pe telefon cand calatorim. Unii nici prin propriul oras nu se descurca fara gps, dar asta e alta... mamaliga. Si nu depinde de nici o plata suplimentara.
Nu vorbesc de aplicatiile de urmarire la care noi zabalosii nu avem acces. Apropo, zabala e cea care struneste calul, nu boala.
Nu este vorba de mapa GPS, baiete!
Vorbim aici de un servicu special al GPS-ului, cel de urmarire, care este facut numai la cererea propietarului telefonului.
Fă-tuță, nu e vorba de a urmari partenerul, ci de a gasi dispozitivul!
E instalat in telefon. Uite, ca asta: https://ibb.co/ZHS5Fw0 si
https://ibb.co/nnCkqRp
Activat sau dezactivat.
Capisci romaneste?
2. Ca numai tu si ala neserios va contraziceti cu userii pentru punctaj.
Tu esti prea mic sa intelegi, ca nu sta nimeni aici pentru punctaj, care oricum nu ajuta la nimic.
Pe orice telefon cu Android exista aplicatia necesara,
se numeste Google Find my device.
Problema e ca:
ea trebuie sa fie activa. Eu de exemplu am dezactivat-o, sa mai economisesc baterie, si pentru ca am grija de telefon.
hotul o poate dezinstala.
Sper ca ai spus dirigintei.
Nici ceilalti colegi nu sunt in siguranta daca aveti un hot printre voi. Stii vorba aia: Azi un ou, maine un bou.
De ce nu ai declarat asta dirigintei tale sau directorului? Nimeni sa nu mai plece din scoala pana nu imi recuperez telefonul, nu sa pleci acasa cu telefonul furat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic
Daca ti l-a luat cineva din clasa, se poate afla usor cine a fost. Sunt metode politienesti de a da hotul de gol.
Telefonul are incorporata aplicatia. Era activata? Daca nu, nici o sansa sa-l poti gasi asa.
anonim_4396 întreabă:
nedval întreabă: