Deseori, asemenea flash-uri se vad pe ecran, daca ai un contact inperfect. Misca mufele cablului video (la PC si la monitor) si uite-e atent la ecran. Unde clipeste, este problema. Se rezolva simplu, prin scoaterea si bagarea inapoi ferm al mufei respective.
Pot fi probleme si la placa video, dar depanarea necesita cunostinte si experienta de service.
Buna.Poate fi o problema cu driverele.Stai linistit/a, nu te spioneaza nimeni, daca la asta te gandesti.
E posibil sa fie vechi si trebuie update.
https://support.microsoft.com/......8f78fbbbbf
https://www.youtube.com/watch?v=RswHvHaGtgY
Tocmai din cauza update-urilor pe care și le face singur "toată ziua" poate veni problema.
Driverele pe care și le instalează pentru placa video sunt niște drivere generice,
nicidecum cele de pe site-ul producătorului plăcii video.
Acestea trebuie instalate manual de către tine.
Dar sa nu excludem nici varianta cealaltă, pentru ca dacă ar fi o problema de drivere, probabil s- ar intampla des.
A avut cineva acces la calculatorul tău?
Poți vedea dacă s-a instalat vreun program nou în PC, sau vreo extensie în browser?
Ar ajuta și sa filmezi ecranul, si sa urci clipul pe Youtube sau undeva, sa vedem cum exact arata flash-urile de care spui.
La calculatorul meu au avut acces cei de la service cand l-am dus pentru o reparatie. Sper ca nu se tin de prostii.
Programe noi nu vad. Dar la extensii... nu ma pricep sa gasesc ceva in plus.
Cum sa filmez ecranul daca flash-ul tine o secunda? Si nici nu stiu cand apar.
Extensia.Crx apartine unor fișiere de tip container, ce provin de la extensiile din Chrome (sau alt browser bazat pe Chromium).
În principiu, nu sunt virusi/malware, si nu pot conține cod malițios.
Dar ar fi interesant sa te uiți exact ce extensii ai instalate.
Mergi la cele 3 puncte în dreapta sus, Mai multe unelte, Extensii.
ChatGPT nu se instalează automat ca extensie în Chrome.
Doar 4 chestii se instalează automat în Windows de o vreme încoace, si toate vin de la Google:
Cele 3 programe ale suitei Office de la Google,
Google Drive (mi s-a instalat din senin după update, desi eu îl dezinstalasem anterior).
Si Youtube, se instalează ca aplicație separata (ciuda, dar în fine).
Îl poți dezinstala (extensia ChatGPT) și urmărește ce se întâmplă cu ecranul.
Eh, se mai instaleaza si edge, si cortana...
Dezinstalez edge. Dar la urmatoarea reactualizare apare din nou. Activ!
Cortana, imi zice: nu e activ in zona dvs. Si atunci, de ce imi mai incarca ps-ul si il tot actualizeaza? Nu pot sa-l dezinstalez, sa-l opresc fortat, nimic.
Am sters extensia. Am sa mai urmaresc. Ma intrebai mai sus cum face. Stii, cand faci captura ecran si se sprapune o imagine identica care se tot micsoreaza pana dispare. Dureaza o secunda. Asa imi apare.