| Vero1996 a întrebat:

Cred ca am facut o prostie! Cand am deschis pcu mi-a dat sa instalez Genuine Microsoft Windows sh l'am instalat sh acum mi se blocheaza pcu ce as putea sa fac? Vreau sa il instalez sa scap de el da nu stiu cum. Va rog AJUTOR

Răspuns Câştigător
| Spikey a răspuns:

Cum adica ti se blocheaza? Nu poti sa mai faci nimic pe el sau doar se blocheaza din cand in cand? Iti recomand sa cauti pe youtube : how to remove windows genuine. Daca ai windows 7 nu cred ca o sa gasesti ca am cautat si eu insa pe vista sau xp sunt metode.Cauta pe youtube!

4 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

Daca nu iti apare mesajul your copy isn't genuine atunci nu e de la update-ul facut. chiar daca ai calculatorul cu licenta piratata de la instalarea genuin tool mai ai 15 zile pana cand nu te mai lasa sa folosesti windowsul. vezi sa nu ai alta problema. oricum vezi lista de updaturi si dai remove la cel care il vrei dezinstalat... atentie poate afecta functionarea windowsului... varianta simpla era daca aveai windows restore point ca te duceai cu el la o data precedenta inainte sa instalezi asa ceva. garantez ca nu e de la genuine tool

| bOse a răspuns:

Cauta pe google, Windows genuine advantage validation, sau da-mi un mesaj si te ajut.

| xeleur a răspuns:

Nu stiu singura soltie care o vad eu e sa-l duci in service big grin Dar ma rog poate gasesti o solutie mai buna.Eu nu vad alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe google