| AlexandraAlexutzaAlly a întrebat:

Buna,cum as putea sa-mi instalez webcam-ul in laptop pentru ca vreau sa-mi fac o poza pe facebook sau pe site-uri si nu merge?

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Ai nevoie de driverii pentru camera web.Așa e treaba cu creația(proastă) a Microsoftului.Pentru orice hardware trebuie drivere că Microsoft nu or fost capabili să integreze un set universal de drivere cum trebuie, asă cum îi pe linux, unde totul funcționează cu plug and play. Dacă ai windows 7 ai driverul în automatic updates/optionals updates.Asta apare după ce setezi automatic updates pe notify me but don't download or install them, funcție care din prostie mulți o dezactivați la windows7 crezând că e xp; și nu îi.
Dacă ai windows Xp atunci va trebui să îmi spui ce laptop ai ca să știu ce driver să mîți recpomand spre download.Succes

| manolo a răspuns:

Ai webcam integrat sau nu? In oricare din variante iti trebuie driverul. Daca ai o camera externa, trebuia sa ti se livreze impreuna cu un cd cu driverul necesar. Daca e integrata, atunci cauta pe site-ul producatorului laptopului tau si normal ar trebui sa-l gasesti. Bafta!

| Iahimniros74 a răspuns:

Pentru webcam incorporat, pe mine m-a ajutat un program pe care l-am luat de aici : http://cyberlink-youcam.en.softonic.com/download#downloading