| VORTEX a întrebat:

cum credeti ca este laptop-ul asta: http://domo.ro/......922G32Mnss e bun de ceva? vreau sa il folosesc in mod internet, multimedia si office mai mult dar si cateva jocuri cu cerinte nu prea mari, dar in general credeti ca acest laptop e bun pentru o utilizare in mare parte fara jocuri?

Răspuns Câştigător
| IoNuTz96 a răspuns:

Nu e slab deloc, o spun eu, care am deja unu la fel, al meu are 4 GB rami, si un hard de 320 GB, procesor Intel dual, si imi megre excelet, raspunde rapid la orice comanda, eu zic sa ti-l cumperi big grin, fundita? big grin

5 răspunsuri:
| VladM15 a răspuns:

Da pentru birou e ok pentru jocurile apaute in 2010-2011 nu prea mege

| VORTEX explică:

@IoNuTz96,laptop-ul tau are 4 GB RAM insa acesta are doar 2 GM, al tau tot 2 GB avea cand l-ai luat? Cum se comporta placa video? pune te rog id yahoo in lista sa vorbim putin :ady_istetul2008. astept acceptul tau, toate cele, bune.

| IoNuTz96 a răspuns:

Ce sa zic nu merg jocurile am cele mai fain e jocuri pe el, Aion, World of warcraft, GTA 4, tote imi merg perfect, si da am 4 gb rami la le

| IoNuTz96 a răspuns:

Iar placa video merge perfect, mai ales ca mi-am bagat o windows 7, am o grafica exceleta, iar difuzoarele sunt stereo, si socate un sunte foarte bun, mai als prin casti

| iulianpuscasu a răspuns:

Cam slab dar merge