| iDangerous a întrebat:

Cum credeţi că este mai bine să folosiţi laptopul? Cu baterie sau fără, sau cu acumulator sau altfel?
Ieri mi-a instalat cineva windowsul pe laptop, şi mi-a spus să îl folosesc doar pe baterie, iar pe acumulator doar când se descarcă, apoi să îl scot. În schimb prietenul meu mi-a zis că o voi strica aşa. thinking El stă mereu la laptop şi cu bateria şi cu acumulatorul. Voi cum credeţi că este mai bine?
Probabil contează şi de laptop şi baterie. Eu am de la Acer.
Mulţumesc.

6 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Eu am un laptop de doi ani şi mereu l-am folosit cu acumulator. E deranjant să se descarce din oră în oră.

Pa-pa.

| Rakanishuu a răspuns:

Eu folosesc mereu incarcatorul thinking n-am chef sa mi se descarce din ora in ora. Asa mai bine il ti.

| IonutGaby a răspuns:

Daca folosesti bateria pusa la laptop odata cu incarcatorul nu e prea bine se ppppoate strica bateria asa cand stai la birou iti scoti bateria si iti conectezi incarcatorul

| TheBoY a răspuns:

Cand esti acasa poti sa il folosesti fara baterie, adica doar cu incarcator, iar atunci cand pleci ii pui bateria. daca il tii tot timpul cu bateria in el poate se strica.

| adrybubuok a răspuns:

Cel mai bine este daca stai la masa cu el sa il foloseti cu incarcator fara baterie. daca il folosesti portabil cu baterie iar cand se descarca sa o incarci.

| Smoke323 a răspuns:

Conecteaza mereu acumulatorul, merge mult mai bine, ai sa vezi!