Pentru a mutea mari trebuie sa tii apasate tastele ctril si + simultan. Sper ca ti-am fost de folos.
Vezi ca ai in partea de jos a paginii un buton +langa care probabil scrie 100% apasa pe el si se mareste la 125% apoi 150 %
sau daca nu sin meniul View>Zoom si selectezi la cat doresti.
Sper ca te am ajuat.
Buna. Pentru a putea face zoom la IE trebuie sa apesi tastele ctrl si + simultan.
Apesi pe CTRL si in acelasi timp pui mana pe mouse si invarti rotita dintre "butoanele" mouselui in sus. Am explicat cam ciudat dar sper ca ai inteles si ca te-am ajutat. Fundita?
Exista doua posibilitati:
1. In josul paginii se apla o lupa. Apesi pe sageata din dreapta lupei si alegi zoom-ul.
2. Tii apasat pe Ctrl si rotesti rotita de la mouse.
Dai click drepta de la mouse si o sa izi apara zoom in, zoom out si alte chestii si tu o sa dai la zoom in si pe urma ca sa il faci la loc zoom out.
Fa un print screen la pagina(apesi butonul Print Screen de pe tastatura dupa deschizi paint si apesi ctrl-V) dupa de descurci cu zoomul.Salvezi imaginea si dai zoom sau direct din paint...bafta!
In dreapta sus e o "'piulita'' dai click pe ea si vezi ca scrie zoom dai click pe el si maresti. funda?
KM3 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: