Cel mai bine se misca Vodafonul si este si convenabil. E 3, 99 parca cu 50 Mb trafic.Stiu ca-i aproape dublu ca si trafic fata de Orange la aceiasi bani. Mai toata lumea care o cunosc are de la Vodafone pe tel internet.Cosmoteul se misca fffoarte prost deoarece a preluat reteau de la zapp.Deocamdata nu-i recomandat cosmote, dar este si asta bun daca tu-l vrei numai ca ai sa ramai fara net innafara oraselor.Semnal prost la net!
La cosmote stiu ca te taxeaza in functie de trafic. 20 de centi pe nu stiu cati kilo. Pe abonament Orange e cel mai avantajos, ai vreo 500 de mega gratis, care pentru mess o sa iti ajunga mult si bine. Multa bafta.
Eu folosesc Vodafone, cred ca e cel mai convenabil, cu extraoptiune de 5 euro iti da minute in retea, minute nationale si internationale, si trafic internet 50 Mb. Dar evident depinde de zona in care locuiesti, posibil sa fie mai convenabil Orange-ul. Oricum, in momentul de fata, astea doua sunt cele mai bune pe piata din Romania.
Stiu doar ca costul e 49 centi pe zi
dar poti sa-ti faci si abonament pe luna, adica sa-ti activezi extraoptiune
merge bine netu, adica in functie de semnal, dar cosmoteul are semnal bun cam peste tot
dar ca trebuie sa suni la 1234 sa-ti trimita setari pentru telefonul tau
Pe cosmote nu e prea avantajos, mai bine iti iei o cartela pe Orange si ai o oferta cu 3, 5 euro pe luna si acces nelimitat pe orice site
Bun eu iti voi spune cum e pe cosmote.
150MB-3€; 500MB-5€; 750MB-6, 5€; 2GB-9€.Tariful pentru traficul aditional dupa depasirea traficului inclus este de 0, 20€/Mb
Pt activare trimiti sms gratuit la 638 cu textul : A CM 150, A CM 500, A CM 750 sau A CM 2. 1GB=1024MB 1MB=1024KB. Pt a configura telefonul pentru internet trimiti sms gratuit cu textul "SETARI" la 638 apoi urmezi instructiunile. Sau activezi web'n'walk cu doar 2, 99€ pe luna si ai navigare nelimitata. Pt activare trimiti sms la 969 cu textul "A AB0". Daca vrei acces doar o zi cu 0, 49€ cu sms la 969 cu textul "A WNW"