Apeşi butonul Start, mergi la Control Panel(Panoul de Control), apoi la User Accounts(Conturile Utilizatorului) şi apoi dai click pe utilizatorul pe care îl foloseşti tu. Şi e pe acolo o poţiune cu Change Password(Schimbă Parola) şi introduci parola veche, apoi pe cea nouă, apoi confirmi.
Pai depinde de laptop si de windows, dai Start sus in dreapta iti apare o poza pe care poti s-o alegi tu, dai click pe ea, apoi change your Passowrd ( schimba parola ), apoi iti alegi parola pe care o vrei.
cam asa : start/control panel/user accounts and family safety/user accounts/change you password/scrii parola/change password
Dai la panou de control, conturi utilizator si siguranta familiei, conturi utilizator, modificare parola si scrii acolo ceva daca mai vrei informatii spune-mi!
Pai cand ti se deschide si iti cere parola iti apare o imagine deasupra, de fapt asa iti apare si in programul cand vrei sa-l inchizi, deci dai click pe imagine si apesi pe change your password si de acolo te descurci tu.
Când instalezi sistem de operare îți cere o parolă. Instalezi pe același hard în paralel cu sistemul de operare Windows sistemul de operare Kiwi Ubuntu Linux sau sistemul de operare Ubuntu Linux și pui altă parolă la asta.
My computer--->control panel-->sistem and security--->user account--->change youre windows password.
bafta!
Apesi butonul de start, mergi la Panoul de Control (Control Panel), apoi la Conturile utilizatorului (User Accounts si dai apoi clic pe utilizatorul pe care il folosesti tu. Si este acolo pe undeva o optiune cu Schimba parola (Cahge Password) si introduci parola veche, apoi cea noua (care vrei s-o ai de acum) apoi confirmi.
Sper ca te-am ajutat.
Mi-am uitat patola dela lp si nu mai pot intra pe el care stie ce sa fac