Simplu: intri pe www.playlist.com, iti faci cont, iti faci un playlist (sau doar o singura melodie) si dai la embed. acolo alegi codul pentru hi5 si ti-l copiezi pe profil.
Buna...si eu am avut aceeasi problema...acum stiu cum trebuie sa fac.;)) Poi este un site numit http://www.imeem.com/ intri acolo iti faci cont si apoi iei ce melodie vrei copiind codul, dar daca vrei sa se auda, adica sa se poneasca singura dai clik pe butonul de sub el unde scrie auto play si apoi copii codu si dai paste pe ce hi5 vrei tu.
Cum sa bagi muzica la Hi5:
1. In primul rand trebuie sa mergeti pe mixpod.com, unde alegeti o melodie pe care o doriti sa ruleze pe contul vostru de Hi5 ( Justin Bieber "Love Me")
2. Apasati pe Share care apare imediat sub videoclip si copiati codul care va apare
3. Apoi intoarceti-va pe Hi5 la About me si paste codul corespunzator
4. End. De acum inainte cei care viziteaza profilul vostru de HI5 pot asculta muzica pe hi5.com prin autoplay.
Cautari similare:
justin bieber hi5, hi5 justin bieber, mixpod com hi5, cum bagi muzica pe hi5, cod pentru hi5 sa bagi muzica, cum se lasa comentarii la hi5 cu muzica, cum se lasa comentariu pe hi5 o melodie?, hi5 justin, melodii hi5 coment, melodie pentru hhi5 autoplay, melodii de dragoste cu tot cu cod pentru hi5, mixpod for hi5, muzica autoplay pentru hi5 manele, muzica cu autoplay pe hi5 justin bieber
Articole asemanatoare
•ziare.com miniclip.com si autovit.com cele mai cautate siteuri pe com - 4 You
•Hi5: statusuri smechere de agatat pe HI5
Tags: caractere hi5, comentarii pentru hi5, fete frumoase hi5, hi5, justin bieber hi5, justin bieber youtube, nume de hi5, semne hi5, simboluri hi5, statusuri hi5, www. hi5.com
Posted by r4u MUZICA si VERSURI, SoftPedia Subscribe to RSS feed
One Comment to "Cum sa bagi muzica la HI5… Justin Bieber HI5 de ce nu"
◦ miss.maduta97 says:
July 30, 2010 at 8:31 am
nu imi place absolut nimic de pe acsta pagina de hi5
Lasa un comentariu
Click here to cancel reply.
Name (required)
Email (will not be published) (required)
Website
You can use these tags:
CAUTA PE INTERNET