Ar fi trebuit sa iti mearga, adica ai procedat corect. Posibil sa fie probleme cu imprimanta ta. Incearca sa printezi altceva sa vezi cum iese. Incearca sa printezi alb-negru, setezi imprimanta doar pe blank ink, deoarece eu banui ca tu ai setat sa-ti printeze color si atunci daca este o problema la cartusul color nu-ti printeaza nimic. Da mai multe detalii si sa vedem cum te ajutam.
Salveaza doar partea aia care vrei s-o printezi.fa un scan cu tastatura de pe net[apasa langa f12 pe butonul ala prtscr/sysrq ->du-te in paint sus edit->paste si iti apare tot ecanu pc-ului, apoi selectezi doar partea aia din harta care o vrei tu]. sper ca te-am ajutat .
Mai antai descarca acest program:http://www.wisdom-soft.com/products/screenhunter.htm,apoi instaleaza-l.Cu el poti"fotografia" ecranul, sau doar o portiune din ecran dorita de tine( exemplu o floare dintr-un tablou etc)si asta din setarile ce le faci tu.Eu al folosesc de peste 10 ani si sunt supermultumit de el. Apoi " poza" facuta de tine cu acest program o vei trimite la imprimanta ta.Te asigur ca vei fi super multumit(a) Succes
Intrebare: mai ai cerneala in imprimanta? dar vezi sa nu fie nici cartusul uscat...
daca ai, alege-ti de pe acolo, hybrid, street, ma rog ce mai scrie...