Nu poti pune doar boxele la calculator, iti vei arde placa de sunet. Ce poti sa faci e: daca ai combina cu intrare auxiliar (aux), iti cumperi un cablu 2 RCA-Jack mic. Iti explica vanzatorul cablului mai exact. Daca nu te descurci ma contactezi.
Trebuie sa aiba ori o singura gaura pentru o mufa de 3. 5mm, ca alea de casti, ori 2, una rosie si una alba, caz in care iti trebuie un adaptor, sau, la alea mai vechi, o gaura mai mare, pentru mufa de 6. 35mm, caz in care, iarasi, iti trebuie adaptor.Trebuie să ai undeva o intrare (input), ar trebui să dai mai multe detalii despre combină, măcar ce model este. fuinditza?
Daca combina ta are intrare de sunet, indiferent pe ce fel de mufa atunci poti sa scoti sunetul din comp si sa-l bagi in combina.Numai ca atunci cand faci cablul de transfer trebuie sa chemi pe cineva care chiar se pricepe sa-ti faca acel cablu, sau te duci la un magazin care vinde componente audio si electronice si cu siguranta te va ajuta, majoritatea de acolo sunt electronisti. Succes!
Am spus boxele de la combina sa le pun la calculator nu boxele de la calculator la combina!
Deoarece boxele de la calculator s-au stricat si am vazut la mai multi prieteni boxele de la combina la calculator si mi-au spus sa le pun si eu deoarece nu folosesc combina, pun muzica de pe calculator.
Da'i fundita la ala care mi-a dat mie nefolositor si stupid, iar tu du'te la un magazin de piese electronice sa iti explice vanzatorul ce trebuie sa faci!
anonim_4396 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: