Pentru daniel! prin asta 2. 11ghz omul s-a referit la ghz procesorului si plus de asta win 7 ie facut sa consume mai putin decat xp ul si vista deci ie mai economic
Salut!
Eu doar ce mi-am instalat windows 7 de 2 zile. Din ce date mi-ai dat pare sa mearga. Ca sa-l instalezi iti trebuie un dvd bootabil cu windows 7. Dar ai grija, ca unele drivere de la xp nu merg pe win7, am patit-o si eu, ca nu mi-a recunoscut driverul de la placa de baza. Si sa ai spatiu pe discul unde il instalezi, ca ocupa cel putin 8GB pe hard. In rest pot spune ca arata beton, ca sa zic asa, adica are multe in plus fata de XP.
A, vezi ca poti face o evaluare completa pe net (sau de pe dvd-ul cu win7 daca il ai, inainte de a ii da install) a calculatorului tau. Daca ai toate utilitarele conectate (imprimanta, webcam etc) iti va spune imediat care din ele e compăatibil cu win7 si care nu, inclusiv iti va spune despre componentele pe care le ai in calc (placa video, de sunet etc).
Succes!
2. 11 GHZ de ram?!?!? Ce is astia? Poate asta ii frecventa la procesor. Oricum, nu iti recomand sa inst. win 7 pe o astfel de piesa de muzeu(mai are putin pana acolo), macar un dual core+2 GB de memorie ram pentru win 7.Ramai la XP.
Da iti merge dupa ce il iei de pe net il deschizi cu power iso dai clik dreapata pe windows si dupa aia pe open with si acolo selectezi power iso iar dupa asta se deschide o fereastra cu windowsul extras si acolo trebuie sa bagi un dvd si sa ii dai burn pe cea mai mica viteza recomandat si gata iar dupa ce sa facut dvdul trebuie sa dai restart la pc si dupa restart iti va citi dvdul si dupa putin timp it apare chestia aia cu partitzile si acolo selectezi partitzia C si ii dai deleted astepti pic dupa aceea ii da created si duaia net si poti sa iersi si afara ca se intaleaza singur
Gaby_Popa_1998 întreabă: