| Iwishtoknow a întrebat:

Cum pot sa-mi anulez contul de facebook?

7 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Poti doar sa il dezactivezi si teoretic nu vei mai primi mail-uri si nici prietenii nu vor putea sa te implice in activitati, insa contul nu se sterge definitiv. Ei scriu acolo ca daca il dezactivezi si nu intri 2 saptamani sau mai mult pe el, se sterge. Fals! Eu l-am lasat 5 luni si ceva si am reusit sa intru pe el, cu aceleasi date... Sper ca am ajutat

| Iwishtoknow explică (pentru AnonimaOk):

Il dezactivez de la setari?

| AnonimaOk a răspuns (pentru Iwishtoknow):

Setari - : security : campul dezactivati contul

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Intra pe facebook, si sus in bara vezi ca apare micuta poza de profil, apare si locul pentru notificari privind mesajele, prietenii etc. langa poza mica de profil gasesti un lacat micut cu trei linii pe diagonala (privacy shortcuts). Alegi optiunea ""mai multe setari" si apoi in stanga iti apare o lista care cuprinde legaturi gen general, securitate, privat, etc. Alege securitate si apare acolo dezactiveaza acontulbig grin

| Lalaloveu a răspuns:

Buna! Uite asa:
1. Intrii la setarile contului (dreapta, sus la acea steluta)
2. Apoi intrii la Securitate (sub General, deci a 2-a)
3. Jos iti apare cu albastrul dezactiveaza-ti contul.
Si acolo iti dezactivezi contul!

| doareusiel a răspuns:

In dreapta sus ai o rotita dai la setarile contului in stanga ai mai multe optiuni, general, securitate etc...u dai la securitate si jos trebuie sa ai Dezactivează-ţi contul numai ca nu il poti sterge de finitiv daca intr'o zi vrei sa intri iar o poti face daca nu intri nu te va mai gasi nimeni ca si cum esti sters dp fb succes

| Sefa_Razgaiatelor_Stanescu_1989 a răspuns:

Nu mai vreau sa am aces cont de facebook vreau sa imi blochez facebocu de tot

Întrebări similare