Http://www.videotutorial.ro/......ial-video/
ti-am dat link-ul asta k poate te ajuta mai mult...e pentru win xp
iar pentru win 7
intri in start,
scrii computer management
apoi dai la
disk management
apoi dai pe partitia C (k ai sp k ai doar 1) click dreapta
dupa dai Shrink Volume
apoi iti faci partitia de cat vrei tu.dar vezi k o sa fie partitia noua mai mica decat C..pt k o faci dupa ce ai win instalat...si apoi formatezi partitia noua... sper ca ti-am fost de ajutor.
Succes!
Mai poti face unul numai cind iti reinstalez Windowsul, adica formatez hard discul. FUNDA
Pai de ce ai vrea sa ai mai multe? Sa iti faci de treaba sau cum? Veziti tata de tgreaba nu cauta probleme singur.Calculatorul atit trebuie sa aiba o singura partitie sau local disc cum zici.Mai multe nu te ajuta cu nimic, ba mai multe te va incurca si pe tine si pe calculator.Dar incearca si vezi tu singur daca nu crezi.
Asa daca se strica wind ce fac? Dar tu daca ti se strica wind si sa zic ai 9 partitii ce faci? Sa nu spui ca tu nai treaba pe restul de partitii chiar de se strica wind tu intri pur si simplu nai nici o treaba cu wind.Ce tare mai esti tu.Mai Baietas cind ma jucam eu cu calculatoarele tu nici nu stiai ca existi. Unde mai pui ca eu dau cu picioarele in ce calcuatoare ai tu sau voi in Romania, le gasesc pe strada la gunoi.Nu mai vorbi daca nu stii cu cine vorbesti sau nu stii cum sta treaba. Unde sint eu afla ca nu exista, deci citeste bine nu exista calculatoare fara wind sau stiu si eu sistem de operare pe ele la vinzare, si nu EXISTA calculatoare cu 2 sau mai multe partitii.Nici la magazin nici nicaeri.Chestia asta cu partitille a fost un moft cindva prin alte tari, moft care de abia in Romania acum a ajuns.Deci cind astia unde sint eu aveau mai mult de o partitie in Romania nici nu existatu calculatoare.Asa ca atunci cind te apuci sa comentezi pe altu decit cel care intreaba mai informeazate.Eu stiu sa instalez un driver si atit? De unde stii tu ce stiu eu sau nu stiu? Pote ca nici un driver nu stiu sa instalez, deci tot aiurea vorbesti.Deci tu te uiti la partitii ca"boul"exact cum ai spus daca pierzi wind.Eu daca se intimpla ceva la wind daca tot esti curios, desi nu se intimpla nimic rau il instalez din nou fara nici o problema.Dar de intimplat nu se intimpla nimic, asta daca nu umbla copii ca tine pe calculatoare sa stearga stiu si eu ce fisiere de prin wind.Si daca unul ca tine umbla pe un calculator si sa zic ca eu am un calc cu recovery pe o alta partitie asa cumprobabil incerci tu sa imi spui, tot nu dau sa repar.Intalez iar wind.Si pierd ce tot? Daca vreau sa instalez un alt wind imi salvez ce vreau pe un flash drive sau hard extern dupa care pun la loc. Daca insa pateste ceva hardu sau wind la fel fac, scot hardul respectiv il fac extern, salvez ce am de salvat dupa il arunc la gunoi, sau daca e bun instalez pe el, daca nu e bun pun alt hard nou instalez wind si aia e tot.Tu daca ai 9 partitii si ti se strica wind.ce faci? Sa nu spui ca nai treaba umbli pe restul de partitii ca si cind nimic nu s-ar fi intimplat sau cum? Ce tare mai esti tu.Nu te mai baga ca mucea in discutii daca nu esti invitat.Eu nu am pus intrebarea aici asa ca fa bine si raspundei omului.Asa ca suflati mucii dupa care pune mina pe o carte de scoala si lasa pe altii sa faca ce stiu sau ce vor.Deci eu cam asta fac daca mi se strica wind.Il fac hard extern iau ce aveam pe el daca ma interesa ceva dupa care il formatez si instalez iar wind.Lamurit,multumit? Tare nu? Deci nu ma uit ca boul, poate ala esti tu si iti dau dreptate.