Huawei are in optiunile de stocare alegerea sd ca spatiu de stocare predeterminat.
In telefon la aplicatii este o casuta cu muta pe card! Setari-aplicatii si apoi intr pe fiecare aplicatie si o sa-ti apra cu muta pe card
Si la primul update al aplicatiei ghici unde se vor instala? Tot in memoria telefonului
La update nu se instaleaza nimic aparte, doar isi descarca anumite fisiere/imbunatatiri. Si teoretic ar trebui sa se instaleze unde are folderul, in folderul aplicatiei
In teorie. In practica eu m-am lasat păgubaș sa mai mut fișiere in memoria cardului. Singurul update care imi mentine setarea de pe card e here map in ceea ce priveste hărțile
Am Huawei p9 lite 2017 și nu am aceasta opțiune, am primit update nou pentru telefon și ma dispera ca nu-l pot face din cauza memoriei, ce sa mai zic de a instala alte aplicații
Ce telefon ai de îți permite mutarea aplicațiilor pe card? Eu am Huawei și nu exista aceasta posibilitate
Samsung
Motorola G4 plus. 3 gb ram, 32 gb memorie internă si inca un card de 32gb pe care nu il umplu niciodata