| ana_7801 a întrebat:

Buna:D Ce parere aveti despre acest mobil(Nokia N900)? Mie la prima vedere si la ce am mai citit de pe net, imi place, dar u sunt sigura daca sa il cumpar sau nu!:)Multumesc
http://www.nokia.ro/......ecificatii

7 răspunsuri:
| hiphopbeatz a răspuns:

Telefonul are de toate. daca iti place sa dai sms-uri sau net.este genial. dar nu lua gen de fita(aka sa te dai mare), pentru ca risti sa ramai fara el.
camera 5 mp, memorie 32 de giga. ce poti sa-ti mai doresti.

telefonul este bun, dar ai grija la touch.

pace!

| perfusion a răspuns:

Eu zic sa il cumperiwinkingeste foarte bun telefonul tinand cont de design & functiile pe care le detine! Daca stii ca esti neindemanatica iti recomand alt telefon, daca nu sa il iei cu incredere! Un telefon foarte bun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am n 900 evident, cumparat din mag nou, cind il cumperi din mag ai 3 mari probleme
1, nu functioneaza radio
2, nu poti trimite mesj multimedia
3.nu functioneaza camera secundara
am rezolvat 2 dintr-e ele si anume radio si mesj multimedia dar...nu reusesc cu camera secundara... ce program imi trebuie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am n 900 evident, cumparat din mag nou, cind il cumperi din mag ai 3 mari probleme
1,nu functioneaza radio
2,nu poti trimite mesj multimedia
3.nu functioneaza camera secundara
am rezolvat 2 dintr-e ele si anume radio si mesj multimedia dar...nu reusesc cu camera secundara...ce program imi trebuie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am nokia n9000 si acum dupa firmware update fac video call pe skype... deci daca ai banii ia-l

pentru anonimu... fa update firmware si o sa vezi ce poate camere secundara(gtalk, skype video call, video call in retea 3g...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg, nu gasesc firmware, fii mai explicit te rog

| ana_7801 explică:

Pai, am nevoie foarte mult de el deoarece folosesc foarte mult netulhappy, iar lapatopul este prea marebig grin