IBAN-ul este un numar de cont bancar, care nu are nici o legatura cu telefonul.
Da, știu si nu pare sa aibă vreo legatura una cu alta, dar am primit un avertisment pe aplicația bancara cum ca ar fi posibil sa am telefonul rootat. M am speriat pe moment ca nu știam despre ce vorba si "cu se se mănâncă" rootul. Am pus întrebarea înainte sa ma informez.
Acel avertizment este scam si te sfatuiesc sa nu le mai deschizi si sa nu mai intri in linkuri care te avertizeaza asa ceva.
daca ai o nelamurire suna la banca ta sa mergi aoclo sa vezi despre ce este vorba, dar nu mai crede mesajele hackerilor, ca bancile nu trimit asemenea mesaje pe telefon.
Da, știu nu pare sa aibă vreo legatura una cu alta, dar am primit un avertisment pe aplicația bancara cum ca ar fi posibil sa am telefonul rootat. M am speriat pe moment ca nu știam despre ce vorba si "cu se se mănâncă" rootul. Am pus întrebarea aici înainte sa ma informez. Sper sa fie totul bine.
Da, știu si nu pare sa aibă vreo legatura una cu alta, dar am primit un avertisment pe aplicația bancara cum ca ar fi posibil sa am telefonul rootat. M am speriat pe moment ca nu știam despre ce vorba si "cu se se mănâncă" rootul. Am pus întrebarea înainte sa caut informații
Da, știu nu pare sa aibă vreo legatura una cu alta, dar am primit un avertisment pe aplicația bancara cum ca ar fi posibil sa am telefonul rootat. M am speriat pe moment ca nu știam despre ce vorba si "cu se se mănâncă" rootul